El Corte Inglés té l'invent que està tornant bojos els que solen realitzar exercicis musculars exigents o tenen un ritme de vida agitat. Es tracta d'unes botes que permeten la recuperació dels músculs de les cames, alleujant el dolor i dissenyades amb tecnologies d'última generació.

Les botes de El Corte Inglés s'adapten als més exigents

Aquestes són unes botes de El Corte Inglés a la que li trauran profits esportistes, principiants i tots els que pateixen de dolors musculars. Un parell de botes de comprensió que aconsegueixes sota el nom de Compex Ayre i que estan dissenyades per cobrir des de la planta dels peus fins a la zona de les cuixes, amb un sistema de compressió dinàmica que estimula la recuperació de cada un dels músculs.

Botes d'El Corte Inglés
Botes d'El Corte Inglés

Aquest sistema d'aire comprimit els permet inflar-se al punt necessari per començar a contrarestar el dolor muscular, reduint també la inflor a cada un dels músculs. S'han convertit en un excel·lent aliat per alleujar el dolor que es produeix quan realitzes activitats físiques de diferents nivells d'exigència, ja que en ajudar-te a recuperar-te amb més facilitat, pots continuar amb les teves rutines d'exercici l'endemà amb més facilitat.

El sistema es compon de 4 cambres de compressió que s'inflen de manera independent o en conjunt segons el que prefereixis i el múscul que vulguis treballar. Per utilitzar-lo, és necessari que connectis el cable a una presa de corrent, ja que funcionen de manera elèctrica. Compta amb una bateria recarregable que et permet utilitzar-les fins 60 minuts de manera contínua i mantenint la potència i compressió en tot moment. Els materials per la seva part, són agradables al tacte, a més de ser molt resistents i garantint-te un bon nivell de neteja que evita que les olors per la suor s'acumulin.

Aquests materials també resulten molt senzills de netejar, així que pots utilitzar les teves botes constantment, si preocupar-te perquè comencin a deteriorar-se al cap de poc temps. Aquestes són unes botes que en El Corte Inglés es troben en rebaixa, amb un 20% de descompte, han passat de 649,99 euros 519,99 euros.