Tots han tingut les expectatives altes amb aquesta cervesa d'autor d'El Corte Inglés, i la veritat és que no ha defraudat en absolut ningú, ja que es tracta d'una cervesa amb un sabor que garanteix que et quedaràs enganxat a l'ampolla fins a l'últim xarrup.

Estem parlant de la cervesa rossa Ipa Dry Hopping de la marca Gastro, la qual ja s'ha fet escoltar més enllà de Madrid, lloc d'on és procedent.

De fet, fins a nosaltres mateixos hem acompanyat una tarda calorosa amb aquesta cervesa, ja que és que té un preu bastant baix, ja que cada ampolla d'aquesta cervesa et sortirà en 2,05 euros.

Cervesa Gastro
Cervesa Gastro

Si ets fan d'una bona cervesa de tant en tant, no pots deixar de provar aquesta

"Cervesa artesana d'autor", molts solen tenir alguna cosa de dubtes en provar algun producte que sigui d'autor, ja que tret que estiguin relacionats amb l'estil del creador, la veritat és que poden no sorprendre's. Tanmateix, amb aquesta cervesa és totalment diferent, doncs podràs prendre-la sense importar que coneguis o no el treball que Gastro fa darrere d'aquesta cervesa.

La mateixa té un sabor bastant fresc que es quedarà a la teva boca fins a l'últim glop. Té un toc delicat en ser cervesa rossa, però no per això deixa de ser fort. L'aspecte de la seva ampolla també es pot considerar top i digne de lloar, per la qual cosa cridarà l'atenció de qualsevol que la vegi.

Respecte a la seva forma d'elaboració, aquesta cervesa ha estat preparada amb tres tipus de malt diferents i set llúpols, la qual cosa fa que tingui el seu tan característic sabor. A més, tal com indica Gastro és una cervesa enfocada més que res a l'àmbit gastronòmic (ideal per maridar o anar de tapes amb aliments de qualitat).

Si vols donar-te el luxe de provar aquesta cervesa, podràs comprar-la a través de la botiga online d'El Corte Inglés, lloc on podràs comprar una ampolla de 330 mil·lilitres per 2,05 euros sense necessitat de sortir de casa teva.