La fusió de cuina nacional i internacional sol ser una molt bona idea sempre que el producte sigui de bona qualitat i s'aposta per la constant innovació. A Sant Cugat del Vallès hem vist un d'aquests restaurants que el porten a la pràctica, i ja els serveix per ser el tercer restaurant més ben valorat de la ciutat a TripAdvisor, gràcies a aquesta fusió de sabors i elaboracions nacionals i internacionals.

Un restaurant que arrasa en valoracions

Es tracta del Nèmesi Gastronomia, que està situat en el Carrer Major de Sant Cugat del Vallès, una ubicació molt cèntrica. Són molts els comentaris positius que li han portat al podi dels més valorats a TripAdvisor, com el següent: "Presentació impecable, relació qualitat preu excel·lent i totes les tapes molt saboroses. Recomano sobretot l'amanida russa, el salmó fumat casolà amb guacamole i sobretot la tagliata de vedella amb salsa cafè pariu. Lloc per repetir sense cap dubte."

neme3

Nèmesi Gastronomia a Sant Cugat del Vallès

És un racó gastronòmic en el qual gaudirem d'una cuina mediterrània amb matisos de la gastronomia tradicional, feta de molt mim i amb un estil més modern i actual. Aquest acollidor restaurant aposta pel producte de màxima qualitat elaborat amb senzillesa i pel tracte amable i proper. Es compromet amb una combinació de tapes i plats tradicionals donant-los un toc imaginatiu.

Hem donat un cop d'ull a la carta del restaurant, i aquestes són algunes de les opcions de plats freds que podem trobar:

  • Paleta ibèrica de gla
  • Seitons marinats del nord
  • Amanida Russa a la nostra manera amb ventresca de bonic
  • Carxofa confitada, ruca, parmesà i ou escumat
  • Burrata amb escalivada a la brasa, tomàquets cirera confitats i alfàbrega
  • Foie "el meu cuit" amb pa de fruita seca dolça i chutney de figues
  • Coca de vidre ecològica amb tomàquet de penjar, oli d'oliva verge extra i flor de sal
  • Daus de formatge manxec curat al romaní

neme2

Plat de la carta

Una àmplia varietat com veiem per començar el nostre àpat, encara que si ho preferim també hi ha plats calents com a entrants, com per exemple els següents:

  • Braves de moniato "dolços-picants"
  • Rotllets de formatge i menta fresca amb "sweet chili salze"
  • Pop roquer, mousse de patata i algues, salsa kimchee
  • Saltat de ploma Ibèrica de gla, carxofes i bolets de temporada
  • Tagín de be amb espècies i avellanes

Per completar aquesta carta, alguns plats únics, com per exemple:

  • Arròs melós d'ànec i bolets de temporada glacejats
  • Melós de vedella al vi negre, moniato rostit i canyella
  • Caneló mar i muntanya de pollastre de pagès, llamàntol, foie i trufa negra

nemegrande

Plat de la carta

Moltes opcions, en un restaurant que està arrasant a Sant Cugat per la seva decidida aposta per la qualitat i la integració de sabors. I les postres no són menys, ja que podem trobar des d'un pastís de formatge amb coulís i sorbet de gerds fins a una torrada de brioix amb gelat de vainilla i salsa de caramel.

Un restaurant el Nèmesi Gastronomia que estem segurs que no us decebrà si sou a Sant Cugat del Vallès.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)