Lidl mai no deixa d'innovar i treure articles sorprenents i pràctics. Però sense necessitat de novetats, la cadena alemanya de supermercats compta amb alguns tresors entre les seves prestatgeries. I al millor preu. Només s'ha de parar atenció i estar al corrent.

Els formatges guardonats de Lidl

S'ha d'estar a l'aguait amb guardons internacionals d'alimentació que premien els millors productes i que, sorprenentment, inclouen moltíssimes de les coses que podem adquirir en el nostre supermercat de confiança i que fins i tot en un moment donat hem comprat.

En aquest cas es tracta de formatges, un dels aliments més típics en les taules d'aperitiu i els entrepans per berenar.

L'esdeveniment internacional World Cheese Awards, que premia anualment els millors formatges -hi participen uns 4.000 provinents de 40 països diferents-, ha seleccionat en les últimes edicions quatre varietats que es venen a Lidl.

Formatges amb premis internacionals per menys de 3 euros

Tots quatre són de la coneguda marca Roncero i cap d'ells supera els tres euros de preu. Es tracta del tascó de formatge manxec anyenc 9-12 mesos, el tascó reserva 12 mesos, el formatge curat mescla i el formatge d'ovella amb trufa.

El formatge anyenc 9-12 mesos va ser guardonat amb la medalla d'or als World Cheese Awards del 2019 pel seu gust i textura. Costa 2,79 euros a Lidl.

 

Queso Manchego Roncero / LidlEl formatge manxec anyenc costa 2,79 euros a Lidl / Lidl

L'or del 2018 se'l va emportar el tascó de formatge reserva 12 mesos, també pel seu gust i textura. Costa 2,69 euros.

Queso Manchego Roncero / Lidl

Guardonat amb l'or, el tascó de manxec gran reserva costa 2,69 euros / Lidl

El tercer guardonat disponible a les prestatgeries de la cadena alemanya, el tascó de formatge curat mescla, se'n va emportar el bronze l'any 2019 i es troba en oferta: abans costava 2,49 euros el tascó de 300 grams i ara val 1,69 euros, un 32% menys.

Queso Manchego Roncero / LidlEs va emportar el bronze i ara està en oferta amb un descompte del 32% / Lidl

L'últim de la llista, que no el menys important, és el formatge d'ovella amb trufa, un producte gurmet amb què la marca es va arriscar i va guanyar.

Es va emportar la medalla de plata en els World Cheese Awards del 2019. El quilo costa 23,90 euros, però els tascons de Lidl ronden els 3 euros, ja que es comercialitza en paquets de 145 o 155 grams.

Un formatge amb un gust molt especial que cal degustar en petits moments de tranquil·litat, per gaudir de totes les seves notes.

Queso oveja trufa / LidlEl formatge d'ovella amb trufa és un producte gurmet que costa gairebé 24 euros el quilo, però a Lidl l'envàs costa uns tres euros / Lidl

Lidl no deixa de sorprendre amb novetats tecnològiques com el seu patinet elèctric, que s'assembla al de Xiaomi i es comercialitza al millor preu, o les seves ofertes.

Però si no trobeu els descomptes que buscàveu, potser us esteu emportant el tresor al carret de la compra i no ho sabeu.