Lidl torna a competir amb les grans marques amb la seva novetat més esperada: el patinet elèctric.

Es pot trobar al seu web a un preu molt competitiu, a l'altura de les marques pioneres com Xiaomi, que lidera les vendes d'aquest nou gadget que cada cop podem veure més freqüentment als carrers.

Arriben els patinets elèctrics a Lidl

La cadena de supermercats ha posat a la venda al seu lloc web dos models de patinet elèctric amb diferents característiques i preu. Es podran comprar només online i el més econòmic té una rebaixa de llançament de més de 100 euros.

Els nous Doc Green de Lidl tenen unes condicions molt semblants als patinets que ja es troben al mercat.

El primer model, el Doc Green ESA 800, que està rebaixat a 239 euros sobre el seu preu recomanat de 369 euros, és comparable al Mi Electric Scooter 1S de Xiaomi, la marca xinesa que arrasa amb els seus productes tecnològics.

Patinete Doc Green ESA 800 / Lidl

El patinet més competitiu, molt similar al de Xiaomi, pot anar a 23 quilòmetres per hora i té un descompte de llançament de 100 euros / Lidl

Té una capacitat de càrrega de fins a 100 quilograms i una velocitat màxima de 23 quilòmetres per hora.

La bateria és de ions de liti que es carrega en tres o quatre hores i el conjunt pesa menys de nou quilos.

Es pot plegar per al seu transport i té incorporades llums davanteres i posteriors de color blanc i vermell respectivament.

Encara no està disponible, però ho estarà en els pròxims dies i es pot afegir a la llista de desitjos al seu lloc web.

Competència a Xiaomi al millor preu

L'altre model, el Doc Green EWA 6000 té un preu de 339,99 euros i no té cap descompte de presentació.

Per trenta euros menys del preu original de l'ESA 800, aquest model arriba als 20 quilòmetres per hora i té dos frens independents: un de disc mecànic a la roda del darrer i un elèctric al davant que s'activa amb el dit.

A la pantalleta es pot veure la bateria i la velocitat i també té llums homologades incorporades.

Patinete Doc Green EWA 6000 / LidlEl patinet Doc Green EWA 6000 arriba als 20 quilòmetres per hora i es carrega en cinc hores / Lidl

Els pneumàtics són una mica més grans que l'altre model i es carrega en cinc hores en lloc d'en quatre o tres. La seva càrrega màxima també és de 100 quilograms.

Lidl, una de les cadenes de supermercats més potents i amb els preus més baixos ja fa temps que imita i treu productes similars als de grans marques.

Des del seu boom amb la Thermomix barata, que va acabar als jutjats i per la qual haurà d'indemnitzar l'empresa original, fins a roba esportiva en col·laboració amb Nike o els auriculars més famosos del pioner en tecnologia mòbil, Apple.