A Lidl s'atreveixen amb tot. L'empresa alemanya, que té com a base de la seva activitat els productes d'alimentació, fa apostes molt arriscades al catàleg que ofereix de productes per a la llar i el dia a dia.

Aquí Lidl ofereix un ampli catàleg de productes per a la cuina, per al cotxe, per practicar esport, joguines per als més petits, solucions d'espai per a la casa... No acabaríem mai.

Lidl s'atreveix amb els mobles de disseny

Una sèrie de productes que en ocasions desafien altres grans multinacionals. Per exemple, amb les seves solucions a la falta d'espai a la casa posen en perill Ikea o Leroy Merlin. Però atenció, perquè últimament estan anant més enllà.

D'algun temps ençà, Lidl ofereix als seus clients productes per a la llar que semblen sortits de botigues de disseny. I com sempre, són articles d'altíssima qualitat a preus baixos.

La taula de disseny de Lidl costa 29,99 euros

Un exemple d'aquests productes és la taula auxiliar que aquests dies pots trobar i Lidl. Un moble que fabrica Livarno Home, proveïdora habitual de Lidl en productes de la casa, i que té un preu de 29,99 euros.

Taula auxiliar de Livarnom Home a la venda en Lidl1

Taula auxiliar de Livarno Home a la venda a Lidl

Aquest producte, a més, està disponible tant a les botigues físiques de Lidl com en la pàgina web. Encara que si esculls la segona opció has de tenir en compte que les despeses d'enviament són de 3,99 euros. Això sí: tingues en compte que està catalogada com a 'Producte Estrella', amb la qual cosa serà fàcil que s'esgoti en pocs dies.

Taula auxiliar de Livarnom Home a la venda a Lidl

Taula auxiliar de Livarno Home a la venda a Lidl

Molt lleugera però molt resistent

Però la particularitat d'aquesta taula és el seu disseny. Mesura 32,5 cm de diàmetre per 42 cm d'altura. I llueix un aspecte molt estilós i elegant que li donarà un aire nou al lloc de la casa on la utilitzis. Compta amb un tauler de vidre de seguretat i se sosté amb diverses barnilles metàl·liques d'acer al seu voltant. És perfecta per deixar el llibre que estiguis llegint, el mòbil o la infusió de mitja tarda. És capaç de suportar fins a 5 quilos de pes.

Taula auxiliar de Livarnom Home a la venda en Lidl2

Taula auxiliar de Livarno Home a la venda a Lidl

Aquesta taula de Livarno Home a la venda a Lidl és molt fàcil de muntar. No necessitaràs eines. I podràs portar-la d'una habitació a l'altra gràcies al seu pes lleuger de només 3 quilos.