Ja s'apropa l'hivern, així que millor hauries de saber que Lidl porta a Espanya un edredó barat amb què podràs romandre abrigat durant les nits. La recerca d'un bon acompanyament per evitar el fred sembla mai acabar, però gràcies a la botiga alemanya sembla que hem donat amb l'edredó ideal.

Ja molts de propers a nosaltres l'han utilitzat i s'han quedat bocabadats amb el|com de bé que queda aquest edredó als seus llits, ajudant-los a dormir millor i a estar reservats del fred durant tota la nit.

El que més crida l'atenció d'aquest edredó sens dubte és el seu preu, ja que podrem aconseguir-lo a ell sol gastant 20 euros, ja que posseeix un descompte del 19%. Et sona atractiu? Doncs vine amb nosaltres a conèixer-ne més sobre aquest edredó.

L'edredó d'hivern de doble polygiene que Lidl ofereix a preu mínim

Siguem realista, un edredó com aquest en altres botigues pot costar el doble, per això aquesta és una oportunitat que cap de nosaltres no deixaria passar. Primer que res, les mesures que té aquest edredó són de 150x220 cm, el que ho fa ideal per a llits matrimonials i per a parelles que vulguin estar calentons.

Edredó de Lidl

Edredó de Lidl

Aquest edredó d'hivern permet una bona ventilació per evitar l'acumulació de calor i suor en les nits menys fredes. A part d'això, és bastant còmoda, ja que compta amb una funda embuatada de microfibra, la qual cosa farà que el nostre confort s'elevi pel cel.

Elaborada amb doble Polygiene, compta amb protecció contra les pudors, per la qual cosa, a diferència d'altres productes similars, romandrà lliure d'aquests. També s'embruta molt poc i necessitarà menys cicles de rentats per estar neta completament.

És capaç de durar bastant temps gràcies a la forma en què està elaborat, per la qual cosa podrem aconseguir un edredó de qualitat a un baix preu. Quin és aquest preu? Doncs tan sols 20 euros, així que no perdis aquesta oportunitat i no passis fred durant aquest hivern.