Hi ha una paella bastant comprada pel seu preu a Ikea, ja que només costa 3 euros, però la companyia també té una paella que sembla servei de la cuina d'un restaurant de luxe. Aquesta paella multiplica per sis el preu de la paella més barata de la companyia sueca, però també multiplica el seu estil i la seva funcionalitat.

Molts fins i tot opten per fer-se amb la paella Oumbärlig per 18 euros a causa del seu estil de luxe, tot amb la finalitat de donar-li un toc molt més professional les seves cuines sense haver de gastar tampoc tant diners.

Aquesta paella és buscada per cuiners professionals i novells per igual, però, val el que costa? Queda't amb nosaltres perquè el dia d'avui ho descobrirem.

La paella Oumbärlig que es ven a Ikea que fàcilment podria estar en un reconegut restaurant de luxe

Primer, cal esmentar la forma en què aquesta paella distribueix la calor, ja que és alguna cosa que fa que guanyi diversos punts, ja que distribueix la calor de forma tan uniforme que farà que el nostre menjar es cuini de forma eficient sense deixar punts buits gràcies a la seva capa d'alumini ubicada entre dues capes d'acer inoxidable.

Paella d'Ikea

Paella d'Ikea

Sigui el que sigui que cuinem no s'enganxi, i això es gràcies al revestiment antiadherent que posseeix, la qual cosa també et permetrà cuinar amb molt menys oli. Està fabricat en la seva totalitat per acer inoxidable, fent que sigui una paella resistent, duradora i fàcil de netejar.

Té un pes lleuger i unes mesures ideals per cuinar una bona quantitat d'aliments sense problemes. Tanmateix, hem de tenir en compte que, en ser la seva nansa d'acer, aquesta s'escalfa, per la qual cosa no podrem manipular la paella amb les mans nues.

Malgrat això, és una paella que val totalment la pena, amb un disseny, una aparença i un estil que sens dubte li fan un lloc a qualsevol restaurant posseïdor d'una estrella Michelin, i tan sols al preu de 18 euros.