Entre els punts forts de l'estratègia que ha portat a Lidl a l'èxit destaca la d'oferir productes d'alta qualitat a preus molt ajustats. "La qualitat no és cara", asseguren en la multinacional. Un lema que traslladen a tota l'oferta, o gairebé, que proposen els seus clients.

Un principi que no només apliquen als productes que estan relacionats amb l'alimentació. Aquesta filosofia també la trobem al catàleg d'articles en el qual podem trobar tots aquells relacionats amb la llar, la cuina, el lleure, l'esport o el cotxe, entre d'altres. Fins i tot joguines. A mesura que s'apropa el Nadal, Lidl amplia el seu ventall d'opcions en joguines.

Lidl arrasa amb els seus articles al marge de l'alimentació

Una sèrie d'articles de Lidl que, com dèiem, ajunten alta qualitat i baix cost. I no només això. Tots ells són del més pràctics. I en alguns fins i tot podem trobar un punt extra de disseny que els fa molt atractius.

Un d'aquests productes és el coixí d'escuma viscoelàstica per a seient que està actualment a la venda. Un article que convertirà qualsevol cadira de casa teva en una de comoditat màxima.

Coixí d'escuma viscoelàstica per a seient de Livarno Home a la venda a Lidl

Coixí d'escuma viscoelàstica per a seient de Livarno Home a la venda a Lidl

Lidl té un coixí que fa de la teva cadira la més còmoda

Aquest coixí a la venda a Lidl el fabrica la marca Livarno Home. I té un preu d'11,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que de moment només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament. Si vols estalviar-te'ls hauràs d'esperar fins al proper 15 de novembre, dia en què estarà disponible a les botigues físiques.

Coixí d'escuma viscoelàstica per a seient de Livarno Home a la venda en Lidl1

Coixí d'escuma viscoelàstica per a seient de Livarno Home a la venda a Lidl

Aquest coixí de Livarno Home està fabricat amb una malla de polièster a la zona exterior superior, i amb polièster i punts antilliscants de silicona al dors. Mentre que al seu interior és d'escuma viscoelàstica.

El coixí de Lidl té efecte memòria

Aquest material, a més de ser molt còmode, té efecte memòria per al còccix. Això fa que el coixí es quedi tal com el vas deixar l'última vegada que et vas asseure sobre ell.

Finalment, aquest coixí d'escuma viscoelàstica per a seient de Lidl mesura 44 cm x 38 cm x 8 cm. I és apte per a la rentadora, encara que no l'hem de rentar a temperatures superiors a 40 graus.