Dels molts restaurants de la ciutat de Barcelona que apareixen a la Guia Sacsó, ens hem volgut fixar en un de dues estrelles que té una ubicació magnífica a la zona de la Barceloneta. En concret és al famós Hotel Arts. Parlem de l'Enoteca Paco Pérez.

Un xef amb diverses estrelles Michelin

Inspirant-se en el menjar i els productes frescos de la Mediterrània, la innovadora cuina de Paco Pérez condensa l'essència dels ingredients locals. La qualitat de la matèria primera, la simplicitat i l'elegància, així com la creativitat de cada plat, configuren la filosofia de la seva cuina. Equilibri, visió creativa i un servei impecable per a una interpretació contemporània, amb tocs tradicionals i innovadors, de la cuina mediterrània.

enotecagrande

Enoteca Paco Pérez a Barcelona

El viatge a l'essència de la Mar d'Amunt comença en Enoteca, el refugi de Paco Pérez a Barcelona on ret homenatge a l'origen i als ingredients que ens brinden els productors locals en cada una de les estacions de l'any. El xef Paco Pérez ofereix en Enoteca a Barcelona una imaginativa cuina basada en l'essència dels productes que ens brinden el mar, l'horta i la muntanya. Una interpretació de la cuina actual amb tocs tradicionals i innovadors.

El xef Paco Pérez, ens ofereix la seva experiència en la millor gastronomia catalana directament des de la Costa Brava. Li avalen les cinc estrelles Michelin dels seus restaurants – dues estrelles Michelin al restaurant Miramar a Llança, dues estrelles Michelin en Enoteca a Barcelona, i una al seu restaurant 5-Cinco by Paco Pérez a Berlín.

A la carta de l'Enoteca Paco Pérez trobem diferents menús, i en ells plats com els següents perquè ens fem una idea del que podem trobar:

  • Tartar de Hamachi, ponzu i caviar
  • Múrgules, suc de bosc, avellanes
  • Estrella de Mar de Tonyina, Eriçons i Caviar
  • Llenguado, taronja i ametlla torrada
  • Filet de Wagyu lacat, el seu suc, xirivia
  • Llobarro reposat sobre brases, primers pèsols, nap negre
  • Arròs melós de calamarsó i guatlla
  • Arròs Melós d'Eriçons i Trufa d'Hivern

eno2

Plat de l'Enoteca Paco Pérez

Opcions molt variades que tenen com a denominador comú la recerca del millor sabor sempre amb productes de qualitat i amb una inspiració en la cuina mediterrània que ja és mereixedora de dues estrelles Michelin al cor de Barcelona. Un restaurant del qual llegim a TripAdvisor comentaris com aquest: "Una gran experiència el menú d'arròs de diumenge. Els plats inicials refinats amb tocs asiàtics són riquíssims i l'arròs, que canvia cada mes, un autèntic espectacle. Va ser el meu aniversari i van tenir un gran detall amb les postres. L'atenció perfecta i la qualitat preu molt ajustada."

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)