Si has visitat aquests dies els centres físics de Mercadona o has entrat a la seva pàgina web hauràs comprovat que la cadena de supermercats valenciana ha ampliat la seva oferta afegint aliments típics d'aquestes dates. Així, al seu catàleg podem trobar des de plats preparats com l'espatlla de be o la galtera, així com una llarga tirallonga de congelats que venen ja cuits i llestos per menjar.

A Mercadona tenen molt clar que el temps és or, i que l'or són diners. I és per això que, al marge d'utilitzar la fórmula infal·lible d'oferir productes d'alta qualitat a preus ajustats, també busquen la manera d'estalviar temps als seus clients. I per fer-ho segueixen dos camins. D'una banda, proposen aquesta sèrie de plats preparats que els permetran passar molt poc temps a la cuina, podent dedicar el sobrant a altres menesters o a estar amb la família o els convidats. Per un altre, perquè en els seus centres ofereixen tot el que pots necessitar, estalviant-te haver d'anar a altres botigues a buscar el que et falta. De fet, aquests dies tenen a la venda fins i tot el típic cotilló.

Mercadona té a la venda bou de mar cuit

Però no és aquest producte del qual venim a parlar-te, sinó del bou de mar cuit que la cadena de l''oncle Roig' té a la venda aquests dies. Un producte molt típic de la nit de Cap d'Any. Sobretot a les taules dels més exigents. Un producte deliciós que, a més, trobaràs a molt bon preu.

Aquest bou de mar l'envasa Hacendado, una de les marques blanques més aclamades de Mercadona. I ve en envasos de 600 grams a un preu de 9,20 euros la unitat. És a dir, el quilo surt per uns 15,33 euros. I el pots comprar tant en la pàgina web de Mercadona com a les botigues físiques de la distribuïdora valenciana.

Bou de mar cuit congelat Hisendat
Bou de mar cuit congelat Hacendado / Mercadona

T'estalviarà molt temps a la cuina

Aquest bou de mar ha estat capturat mitjançant un mètode tradicional amb nanses i trampes. I prové de l'Atlàntic, a la zona que se situa entre Irlanda del Nord i Escòcia.

És un producte congelat, amb la qual cosa l'hem de mantenir a temperatures inferiors a 18ºC. I una vegada descongelat és recomanable consumir-lo dins de les 36 hores següents. Ve cuit i llest per consumir. Si encara estàs buscant aquest producte que sorprengui els teus convidats i que li aporti exclusivitat als teus menús, aquesta és una excel·lent opció.

Aquest producte el trobaràs a la secció d'ultracongelats, just al costat d'altres productes exclusius d'aquestes dates com les gambes o l'allistat, entre d'altres.