Les ampolles facials són un producte que fa un temps que està molt de moda a causa dels múltiples beneficis que aporta i perquè té un envàs molt pràctic. De fet, Mercadona ja en ven unes que s'han convertit en tot un èxit. Es tracta de les ampolles facials esprai flaix tensor effect Sisbela Reafirm de la marca Deliplus, que s'estan esgotant molt ràpidament.

Les ampolles facials Sisbela, comercialitzades per Deliplus, marca blanca de Mercadona, són una autèntica bogeria. Es poden utilitzar en tota mena de pells, i en ser en format esprai, és molt còmode utilitzar-les. Amb aquest producte no fa falta passar per la sala d'operacions, ja que et deixa la pell tersa i suau durant tot el dia. L'esprai efecte bòtox fa que la cara et quedi tersa i hidratada en qüestió de segons després d'aplicar-te'l.

Com bé apunten a l'envàs, l'esprai "tensa i reafirma la pell i en millora l'aspecte de manera immediata". Pel que fa als principis actius que té, els "pèptids derivats de l'extracte de kigelia" aporten "un intens efecte tensor immediat i de llarga durada".

Sisbela Reafirm de Deliplus
Sisbela Reafirm de Deliplus / Mercadona

Les ampolles ideals per tenir un cutis espectacular

El mètode d'aplicació és molt senzill: l'esprai s'ha d'aplicar sobre el cutis net, fer massatges breument al rostre fins que s'absorbeixi (evitant el contorn dels ulls), i ja et pots aplicar la crema que utilitzis habitualment o el maquillatge.

Si vols adquirir aquest producte, el que has de fer és sol·licitar-lo a través de la pàgina web de Mercadona o visitant una de les botigues del supermercat. Quant al preu, només has de pagar 2 euros per aquesta meravellosa ampolla; sens dubte, un preu que s'adapta a totes les butxaques.

Aquest producte deixa la pell hidratada, lluminosa i ferma, i en millora l'aspecte de manera immediata gràcies al poderós efecte lífting que té.