El magret d'ànec que aconsegueixes a Mercadona és ideal per a l'època de festes, ja que molts plats es poden preparar amb aquest aliment. A més, s'aconsegueix a molt bon preu i la carn ja ve llesta per preparar.

A Mercadona hi ha la carn ideal per als teus plats de nadal

La carn d'ànec que es troba a Mercadona, s'ha convertit en la favorita dels més fitnes i els no tant. Ve neta i llista per preparar, per això és practica d'utilitzar a qualsevol plat. Gràcies a la seva presentació permet estalviar temps i alhora cuidar la figura, ja que no posseeix gairebé greix. La safata conté pit d'ànec cru sense conservants ni gluten, per tant, pot ser consumida per persones celíaques. Entre les seves propietats es troben la gran aportació de vitamina B i minerals com el fòsfor o ferro.

Magret d'ànec de Mercadona
Magret d'ànec de Mercadona

Quant al seu valor nutricional, es té que per cada 100 g d'aliment pot aportar unes 363 Kcalorías i 14 grams de proteïnes. En molt poca proporció conté hidrats de carboni, mentre que posseeix 33 grams de greix, dels quals 11 grams corresponen a greixos saturats. La gran aportació de proteïnes afavoreix el bon funcionament del sistema immunològic.

Els fabricants recomanen el seu emmagatzemament a temperatures d'entre 0 i 4ºC, per això el producte es ven congelat. Després de ser obert s'ha de consumir en els propers dos dies, per això si no es pensa consumir immediatament el millor serà descongelar per porcions.

El producte està fabricat per MARTIKO a Navarra, però es pot aconseguir directament a Mercadona en safates d'aproximadament 380 grams. El quilogram de pit d'ànec en aquesta cadena de supermercats té un preu de 25,00 €. Tanmateix, les safates s'acosten als 10 euros, ja que no arriben al mig quilo de carn.