La cuina asiàtica és una de les més fàcils de trobar entre l'oferta gastronòmica del nostre país. I no és per a menys, ja que la seva riquesa de sabors enamora al que la prova. La cuina tailandesa i indonèsia no són excepcions, ja que a més d'una varietat molt àmplia de plats i elaboracions, són perfectes tant per compartir com si duem a terme una recepta saludable.

Valoracions pels núvols a TripAdvisor

A València hi ha un restaurant, l'Okay Lah! que a més de ser a nivell general u dels més ben valorats de la ciutat, ens ofereix plats a molt bon preu, per la qual cosa també és dels top a TripAdvisor com a restaurant econòmic. Plats característics de Tailàndia i d'Indonèsia, però també amb algunes arrels a Hong Kong, Malàisia o Mongòlia, per completar una experiència que assegurança agradarà als amants de la cuina asiàtica.

okaygrande

Plat de l'Okay Lah! a València

Per als que ja s'estan imaginant alguns dels plats que poden trobar, aquests són alguns dels exemple d'entrants que tenim disponibles:

  • Broquetes Chicken Satay: Broquetes de pollastre marinat amb espècies del sud-est asiàtic amb salsa de cacauets i ceba fregida
  • Sopa Soto Ayam: Sopa de pollastre molt típica d'Indonèsia, amb brots de soja, fideus d'arròs, col, ou cuit i ceba fregida
  • Gyoza de verdures: Crestes del Japó farcides amb verdures
  • Rotlles de primavera casolans: Rotlles de primavera casolans de verdura amb salsa agredolça

Plats típics de diferents punts de la geografia asiàtica i a molt bon preu, aspectes que estan tenint molt bona acceptació en les valoracions de TripAdvisor: "Experiència de 10. És la segona vegada que vaig a aquest restaurant i la segona vegada que surto content. Aquesta vegada optem per demanar poke i unes gyozas d'entrant. Bona quantitat i ingredients frescos. No defrauda."

oka2

Plat de l'Okay Lah! a València

I és que els famosos poke també són entre els plats que podem escollir. L'Okay Poke és una amanida sana i saludable d'origen hawaià en la qual tries els seus ingredients d'una forma molt senzilla. Els seus Okay Poke tenen com basi la tonyina, salmó, pollastre o tofu. Altres de les opcions que tenim per degustar són aquestes:

  • Costelles Galbi Jijim: Costelles de vedella cuinades a l'estil coreà, fetes a baixa temperatura amb una marinada dolça de soja, all i pera.
  • Pollastre amb curri vermell molt típica de la cuina tailandesa
  • Cansalada viada de porc cuinat a foc lent en salsa de soja dolça
  • Yakisoba Noodles: Tallarines saltejades amb col de cabdell i pebrot
  • Nasi Kuning: Arròs indonesi cuit amb llet de coco i cúrcuma

Opcions molt variades i que s'adapten a allò que més ens agradi, amb alguns plats més picants, altres d'un sabor més fort... però sempre amb l'amor per la cuina asiàtica de fons i sense gastar-nos molts diners al cor de València.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)