La cuina asiàtica és una de les més fàcils de trobar entre l'oferta gastronòmica del nostre país. I no és per a menys, ja que la seva riquesa de sabors enamora al que la prova. La cuina tailandesa i indonèsia no són excepcions, ja que a més d'una varietat molt àmplia de plats i elaboracions, són perfectes tant per compartir com si duem a terme una recepta saludable.
Valoracions pels núvols a TripAdvisor
A València hi ha un restaurant, l'Okay Lah! que a més de ser a nivell general u dels més ben valorats de la ciutat, ens ofereix plats a molt bon preu, per la qual cosa també és dels top a TripAdvisor com a restaurant econòmic. Plats característics de Tailàndia i d'Indonèsia, però també amb algunes arrels a Hong Kong, Malàisia o Mongòlia, per completar una experiència que assegurança agradarà als amants de la cuina asiàtica.
Per als que ja s'estan imaginant alguns dels plats que poden trobar, aquests són alguns dels exemple d'entrants que tenim disponibles:
- Broquetes Chicken Satay: Broquetes de pollastre marinat amb espècies del sud-est asiàtic amb salsa de cacauets i ceba fregida
- Sopa Soto Ayam: Sopa de pollastre molt típica d'Indonèsia, amb brots de soja, fideus d'arròs, col, ou cuit i ceba fregida
- Gyoza de verdures: Crestes del Japó farcides amb verdures
- Rotlles de primavera casolans: Rotlles de primavera casolans de verdura amb salsa agredolça
Plats típics de diferents punts de la geografia asiàtica i a molt bon preu, aspectes que estan tenint molt bona acceptació en les valoracions de TripAdvisor: "Experiència de 10. És la segona vegada que vaig a aquest restaurant i la segona vegada que surto content. Aquesta vegada optem per demanar poke i unes gyozas d'entrant. Bona quantitat i ingredients frescos. No defrauda."
I és que els famosos poke també són entre els plats que podem escollir. L'Okay Poke és una amanida sana i saludable d'origen hawaià en la qual tries els seus ingredients d'una forma molt senzilla. Els seus Okay Poke tenen com basi la tonyina, salmó, pollastre o tofu. Altres de les opcions que tenim per degustar són aquestes:
- Costelles Galbi Jijim: Costelles de vedella cuinades a l'estil coreà, fetes a baixa temperatura amb una marinada dolça de soja, all i pera.
- Pollastre amb curri vermell molt típica de la cuina tailandesa
- Cansalada viada de porc cuinat a foc lent en salsa de soja dolça
- Yakisoba Noodles: Tallarines saltejades amb col de cabdell i pebrot
- Nasi Kuning: Arròs indonesi cuit amb llet de coco i cúrcuma
Opcions molt variades i que s'adapten a allò que més ens agradi, amb alguns plats més picants, altres d'un sabor més fort... però sempre amb l'amor per la cuina asiàtica de fons i sense gastar-nos molts diners al cor de València.
(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)