El barceloní barri de Gràcia sabem que és un dels més cosmopolites i amb més vida de la capital catalana. Un lloc on l'oferta gastronòmica és més que generosa, i en el que les noves tendències sempre s'obren pas atès el seu avantguardisme. Un exemple d'això és la cuina ecològica que ens ofereix l'Agreste de Fabio & Roser, un restaurant que ens ofereix cuina veraç, amb els millors productes ecològics de la terra i el millor del mar, tocats amb la màgia de l'alta gastronomia.

A TripAdvisor ja col·lecciona crítiques positives

agregrande

Plat de l'Agreste de Fabio & Roser

A TripAdvisor ja és un dels més ben valorats de Gràcia, ubicat a penes a 700 metres del Parc Güell, un dels reclams més grans de Barcelona. Als entrants que ens ofereix la carta ja trobem bons exemples del tipus de gastronomia que ens ofereix, on el producte és el clar protagonista, amb elaboracions com aquestes:

  • Petxines variades volanderes a la graella fumada a la farigola
  • Ostra del delta de l'Ebre amb all blanc i pebre vermell de la Vora
  • Carxofa a la brasa amb rovell d'ou curat i trufa negra
  • Porro a la planxa, algues i escopinyes

agre2

Plat de l'Agreste de Fabio & Roser

Un restaurant que segons veiem té un ventall de preus molt ampli, i és que el preu mitjà per comensal és entre els 15 i els 50 euros, depenent de molts factors. A TripAdvisor els comentaris són de clara tendència positiva, com aquest que llegim de fa pocs dies: "Una carta amb producte de temporada de molta qualitat que sorprèn, combinacions imaginatives i el resultat molt satisfactori. L'ambient agradable, el servei exquisit i l'atenció de Roser i Fabio formidable. Un lloc per repetir almenys a cada estació de l'any."

Com a plats principals ens ofereixen una varietat de carns i peixos interessants, encara que també algunes elaboracions més enllà. Plats com aquests són els que podem trobar:

  • Ravioli de carbassa potimarron i amaretti, anxova del cantàbric, sàlvia i formatge manxec trufat
  • Ratlla a la planxa amb salsa beurre blanc al safrà i rovelló
  • Déntol a la planxa amb porros, llimona, julivert i tàperes
  • Medalló de galtes de porc, llengua i pedrers de vedella, fons de carn, piparra adobada
  • Colomí de sang, reducció de fons de la seva carn i chalota

agre3

Plat de l'Agreste de Fabio & Roser

Com veiem, unes elaboracions en les quals es tracta de fusionar sabors per obtenir el millor resultat possible, amb producte de proximitat i de qualitat, a més del millor de cada temporada.

Una cosa que també veiem a les postres, on trobem per exemple una panna cotta amb caqui, castanya i mandarina o un gelat de mel, cardamom, xocolata blanca, llima, curri i pol·len.

Un restaurant per sorprendre en un entorn de molt per descobrir com és Gràcia.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)