No sabem que li ha passat a la companyia, però El Corte Inglés està venent el perfum favorit dels homes per tan sols 59,95 euros, i estem parlant ni més ni menys que la presentació Hugo Boss Bottled, una presentació de les més conegudes.

La companyia espanyola li ha donat un descompte del 55%, fent que costi menys de la meitat en comparació a temps passats quan aquest perfum podia arribar a costar fins als 135 euros.

La seva ampolla té la capacitat de 200 mil·lilitres, sent prou capacitat com per perfumar-nos per una bona estona, a més que servirà com el regal perfecte per a la teva parella, el teu pare o el teu amic. Vols saber-ne més d'aquest perfum?

Hugo Boss
Hugo Boss

Aquest perfum està indicat especialment per a homes d'alta elegància

Si el teu és vestir bé i tens una personalitat refinada, aquest perfum i la seva fragància anirà a la perfecció amb tu. Boss Bottled ja té temps al mercat, però això no ha estat raó perquè les persones l'oblidin, i és que la veritat no ho han fet.

Tanmateix, poques vegades podem gaudir d'aquest perfum amb un preu com el que té ara mateix. El mateix té una aroma lleugera amb tocs frescos, afruitats i espurnejants, a més que això va acompanyat amb certs tocs de canyella i clau.

El seu flascó té una pinta bastant elegant, per la qual cosa ja sabràs que t'espera al moment d'utilitzar aquest perfum, i això fa que sigui perfecte com un regal, per la qual cosa no podem deixar de banda l'oportunitat d'aconseguir aquest perfum Boss Bottled. A més, el mateix té un disseny de vaporitzats i és apte per llançar-lo sobre la nostra pell o roba.

El podràs aconseguir en la pàgina web d'El Corte Inglés amb la rebaixa de la que t'hem comentat, per la qual cosa només et sortirà en 59,95 euros i a l'abast d'un sol clic.