L'estiu és, per excel·lència, l'època de l'any que més convida a relaxar-se. La platja, la piscina, el jardí, la terrassa, el pati de la casa del poble... Qualsevol lloc és susceptible d'una bona migdiada o d'una estona de descansa l'ombra per gaudir, per exemple, d'un llibre, un refresc, etc. Si aquest és el teu propòsit per a aquesta temporada, El Corte Inglés té el que necessites en una espectacular hamaca.

Amb un disseny retro dels anys 50, l'hamaca que té la cadena de suuperfícies a la venda és increïble, no només per com lluu, també per la seva qualitat i el confort que està disposada a oferir-te.

Hamaca d'acàcia Tahoma
Hamaca d'acàcia Tahoma / El Corte Inglés

Detalls del producte

En primer lloc, volem destacar tot el que fa a aquest producte destacar de la resta. Comencem per la seva estructura; està composta per fusta d'acàcia, un material de gran qualitat i resistència.

La seva base és plegable a fi de facilitar el seu transport i optimitzar espai plegat. Així mateix, el respatller és reclinable en tres posicions diferents. Quant a les seves mesures són: 58,5 (ample) x 92 (llarg) x 109 (alt) cm. La millor part és el seu preu que s'ubica en tan sols 45,95 euros.

A aquesta estructura pots afegir-li la tela que prefereixis, tanmateix, et suggerim la tela per a hamaca Basic que també pots trobar a El Corte Inglés. Està disponible en tres tons: blau fosc, blanc i cru.

Beneficis de l'hamaca

Aquesta tela està confeccionada en polièster de 230 g, un teixit resistent i durador, que al seu torn és fàcil de netejar i suau al tacte. A més, és apta per utilitzar en exterior, resistent a la descoloració per la incidència dels rajos de sol i el seu preu és de 12,95 euros.

Tela d'hamaca d'acàcia Tahoma
Tela Basic / El Corte Inglés

Ambdues peces sumen un total de 58,94 euros ben merescuts per gaudir d'una tarda d'estiu de la millor manera possible. La mala notícia és que, de moment, l'estructura està esgotada.

Encara que no ho creguis, descansar en una hamaca implica una sèrie de beneficis que probablement desconeixies. Entre ells estan que el son es concilia més ràpid, no hi ha punts de pressió, aconsegueixes un son més profund i són més confortables que cap altre lloc de descans.