Un dels llocs que més està creixent en l'àrea metropolitana de Barcelona és Cornellà de Llobregat, en molts sentits. Un d'ells és el gastronòmic, i és que moltes vegades no volem entrar en una gran ciutat, i preferim quedar-nos als seus voltants per a més comoditat, per això han anat apareixent restaurants cada vegada amb millors prestacions.

Ens hem fixat en els més ben valorats a TripAdvisor a Cornellà de Llobregat, i aquest és un dels més destacats que si ets veí de la localitat, has de tenir al cap per al teu pròxim sopar.

El que compte amb millor puntuació és l'Adrian's, situat a la zona de l'Almeda, i especialitzat en menjar espanyol, mediterrània i fusió.

adriangrande

Adrian's Cornellà

La cuina de l'Adrian's es caracteritza per sabors nets, barreges culinàries intel·ligents i l'ús d'aliments autòctons, verdures i fruites de la nostra terra mediterrània.

​El resultat és una cuina molt imaginativa, diferent, lleugera, simple, fresca, exuberant i molt influïda per la dieta mediterrània i asiàtica amb suaus tocs llatins.

​Les millors carns de la zona, tant nacionals com d'importació, passen per la graella de carbó natural de l'Adrian's.

Carns nacionals i internacionals de gran qualitat

Compten amb un menú entre setmana i un altre per als caps de setmana, amb uns preus que van dels 14,90 euros als 29,50 euros.

A la carta podem trobar plats que són vells coneguts de la nostra gastronomia, com el pernil ibèric, el formatge manxec, o unes anxoves del Cantàbric, tot això perfecte per iniciar el nostre àpat i sempre producte de primera qualitat.

adrian2

Plat de l'Adrian's

Però com diem, també aposten per la innovació, i veiem altres entrants com el tataki de cangur amb crema de formatge i fruits vermells que ens resulten més exòtics, demostrant que la bona cuina no entén de fronteres.

En l'Adrian's també tenen un apartat de canelonsa la seva carta, i els trobem tant de carn rustida com d'ànec i foie o d'espinacs amb formatge de cabra, panses i nous.

Els amants dels arrossos estan d'enhorabona, també perquè des de l'arròs amb llamàntol fins a la paella marinera es troben a la carta, així com peixos frescos que ens cuinaran amb les seves guarnicions.

adrian3

Interior del restaurant

En l'apartat de carns, les trobem tant nacionals com internacionals, demostrant que aposten per la qualitat del producte, i per portar a la nostra taula el millor de cada lloc, com així ens confirmen molts comentaris a TripAdvisor: "Hem anat unes companyes del treball per sopar dissabte a la nit, el restaurant és molt gran i còmode, la carta molt àmplia , jo vaig demanar el plat d'entrecot de vaca ben fet però el cambrer em va recomanar millor la carn de Nebraska i tot un encert, deliciosa... El pastís de formatge boníssim."

Un lloc en el qual si som a Cornellà val la pena aturar-se per degustar plats que ens sorprendran, a més a uns preus molt competitius, aspectes que ja el fan situar-se com el més ben valorat de la ciutat.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)