Carrefour és un dels centres de referència de moltes persones com toca fer la compra. La distribuïdora alemanya té productes per a consumidors de tota mena que inclouen totes les edats, gèneres i dietes.

Però no tot el que ven Carrefour en els seus centres té a veure amb l'alimentació. La multinacional francesa de superfícies té un catàleg immens de productes que tenen a veure amb la llar, el lleure o l'esport, entre d'altres. I no només això. Tampoc no podem obviar les propostes de Carrefour només es poden comprar a través de la seva pàgina web. I entre ells podem trobar molts dispositius que ens serviran per preparar el menjar que hàgim comprat a la secció d'alimentació.

Carrefour té una fregidora de qualitat i molt barata per fer unes patates com les de McDonald's

Perquè l'oferta de Carrefour en electrodomèstics és enorme. I entre les seves opcions es poden trobar oportunitats com la que coneixeràs a continuació.

Es tracta de la fregidora Comelec Fr3082. Un dispositiu que et serà molt útil per fregir gairebé qualsevol cosa en qüestió de pocs minuts.

Si sovint et parlem de les fregidores sense oli que fan patates fregides més sanes que les de McDonald's, amb aquesta fregidora en podràs preparar unes d'iguals a les de la cadena de menjar ràpid. No ens enganyrem: de tant en tant venen de gust unes patates fetes amb oli com les de tota la vida. Això o unes croquetes, uns calamars, uns calamarsons... les possibilitats són infinites.

Fregidora Comelec Fr3082 a la venda a Carrefour

Fregidora Comelec Fr3082 a la venda al web de Carrefour / Carrefour

Mesures compactes i molt pràctica

Aquesta fregidora és de mesures compactes. Mesura 25 cm de llarg, 25 cm d'ample i 45 cm d'alt. I només pesa 2,52 quilos, amb la qual cosa podràs deixar-la de banda mentre no la utilitzis sense que molesti.

Aquesta fregidora Comelec Fr3082 a la venda al web de Carrefour és d'acer inoxidable, el que la fa resistent, duradora i fàcil de netejar. I funciona endollada al corrent amb una potència de 2.000 watts. Al seu interior disposa d'una capacitat de 2 litres. I munta la resistència submergida.

D'altra banda, aquesta fregidora disposa de sis nivells de temperatura que podràs regular amb un comandament giratori. I llueix dos pilots de control per saber quan la fregidora està preparada per utilitzar a la temperatura triada.

Fregidora Comelec Fr3082 a la venda en Carrefour1

Fregidora Comelec Fr3082 a la venda al web de Carrefour

A més, la fregidora Comelec Fr3082 munta un suport escorre-cistella que et facilitarà la feina a la cuina. Podràs sostenir-la sense embrutar mentre busques un plat o fas altres coses. I també compta amb una tapa amb filtre i visor mitjançant el qual podràs veure el contingut en tot moment.

I atenció al seu preu, perquè mentre a Amazon sol costar més de 31 euros, al web de Carrefour pot ser teva per 28,75 €. I no exigeix despeses d'enviament.