Fa temps que a Carrefour s'han proposat de plantar cara a grans superfícies com Ikea o Leroy Merlin. I ho fan oferint als seus clients opcions referent a mobiliari per a la llar. Sí, la multinacional francesa té un ampli catàleg de productes al marge de l'alimentació entre els quals trobem articles tan versàtils com el que ocupa les següents línies.

Es tracta del sofà Click Clack. Un sofà que, com el seu nom indica, pots transformar en un llit amb un click clack i en menys de 10 segons. Un moble que, a més, està rebaixat en aquestes primeres setmanes de gener.

Sofa click clack1

Sofà llit Click Clack a la venda en Carrefour / Carrefour

Carrefour rebaixa el preu del sofà llit Click Clack

Aquest sofà és un dels més venuts al web del gegant francès. I també un dels més barats que pots comprar al mercat tenint en compte que és un 2 en 1.

Sofa click clack2

Sofà llit Click Clack a la venda en Carrefour / Carrefour

Aquest sofà pertany a la marca Carrefour Home. I no trobaràs res més pràctic quan tinguis convidats a casa. Sobretot si, com la majoria, vius en un pis petit.

El sofà Click Clack de Carrefour està recobert d'una funda de pell sintètica en color gris molt resistent a la brutícia, al pas del temps i a les rascades, i també molt fàcil de netejar. Això es combina amb una plataforma de fusta i unes potes davanteres cromades que li aporten elegància. Aquestes, a més, compten amb una protecció a la zona inferior perquè no ratllis el terra.

Sofa Click Clack

Sofà llit Click Clack a la venda en Carrefour / Carrefour

Es transforma en llit en un sol moviment

Aquest sofà a la venda a Carrefour té unes mesures de 179 cm d'ample, 93 cm de fons i 77 cm d'alt. Això atorga espai per a tres ocupants. A més, el suport d'aquest sofà de Carrefour és multiposició, amb la qual cosa podràs configurar-lo en diversos angles.

Mentrestant, només necessitaràs un moviment per convertir aquest sofà en un llit molt confortable. S'obre tipus llibre. I quan és llit mesura té unes mesures de 179 cm de llarg per 108 cm d'ample. Caben dues persones. I té una altura a terra és de 35 cm.

Sofa click clack3

 

Sofà llit Click Clack a la venda en Carrefour / Carrefour

I quant al seu preu, aquest sofà sol tenir un preu de 149 euros. Tanmateix, aquests dies pot ser teu per 119 euros a Carrefour. Una oportunitat única perquè clatell més hagis de tancar la porta a cap convidat/da. A més, per aquest mateix preu també el pots tenir en color camel.