A Carrefour trobaràs una taula molt útil per quan vulguis menjar mirant la tele al sofà, ja que és una solució per a aquells que adoren menjar en les millors comoditats, i és molt barata.

Té un molt bon aspecte i pot anar amb tota mena de persones, a més que se li pot donar més d'una utilitat en utilitzar-la juntament amb el sofà. És un exclusiu online de la companyia que no pots passar per alt, i molt menys si t'agraden les coses útils.

Aquesta taula costa menys de 20 euros a la botiga online de la botiga francesa i recomanem que les aconsegueixis tot just sàpigues com funciona en aquest article. És plegable? Com podem menjar amb ella? No et preocupis, aquí t'ho direm.

La taula plegable per sopar en família des del sofà es troba a Carrefour com si estigués de rebaixa

Aquesta taula és únicament ideal per a una sola persona, tanmateix, en podrem comprar més d'una atès el seu preu perquè tota la família pugui menjar des de la comoditat del sofà. El seu aspecte senzill, però d'estructura robusta, queda molt bé en qualsevol tipus de cases.

Taula plegable

Taula plegable

S'utilitza col·locant-la a sobre de les cames, però aquesta té un parell de potes per ajudar que quedi estable. La base de la taula també és bastant estable, i es pot ajustar en diferents angles segons el que es necessiti.

L'altura és una altra de les coses d'aquesta taula que podrem canviar en sis nivells i això per facilitar el seu ús en cas que el nostre sofà tingui una altura molt més alta o baixa en comparació amb l'estàndard.

A l'ésser plegable es pot guardar amb facilitat en qualsevol part de casa nostra o fins i tot sota del nostre sofà per sempre tenir-la a la mà. Està fabricada amb materials de qualitat i tan sols té un preu de 20 euros dins Carrefour, així que no la deixis passar.