Entre l'arribada del bon temps i que els dies són cada vegada més llargs, hi ha un costum que es duu més a terme aquests dies. La de prendre un bon aperitiu abans del menjari, per què no, abans del sopar. Un moment de relax que solem realitzar sols o en companyia de familiars, amics o companys de feina.

Una escena en la qual estaràs d'acord que no pot faltar un bon vermut. De fet, hi ha moltes persones que anomenen vermut a l'aperitiu, i és que el vermut és un dels elements imprescindibles si volem que aquest aperitiu sigui complet.

El vermut més venut al Club del Gurmet no és Martini o Izaguirre

Entre els vermuts més populars del mercat destaquen el Martini o l'Izaguirre, entre d'altres. Tanmateix, si t'agrada prendre un bon vermut, segurament t'encantarà el que ocupa les següents línies. I és que jutjant per la seva posició entre els vermuts més venuts a la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés, som davant d'un vermut que els de paladars exigents prefereixen als Martini, Izaguirre i companyia.

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si no tens més de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 15% Vol.

Aquest és el vermut que arrasa al web del Club de Gurmet

Estem parlant d'un vermut que s'elabora a Elx, Alacant, a la Comunitat Valenciana. I es tracta del vermut de la marca Pureta. Un vermut que actualment és el més venut en la seva categoria a la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés, on ja saps que trobaràs els millors productes en molts àmbits culinaris.

Vermut Pureta
Vermut Pureta / El Corte Inglés

Aquest vermut ve en ampolles de 75 cl. I el fabricant recomana servir-lo amb gel i amb una oliva. Encara que sense ella també serà deliciós. I també maridar-lo amb moixama i fresa d'aperitiu, o amb xocolata i menta de postres. I sigui com sigui, sempre a uns 8 ºC de temperatura. És com millor notaràs les seves virtuts al paladar.

Aquest vermut Pureta, segons el tast, presenta a la vista un "color caoba de capa mitjana". Al nas té aromes d'"intensitat alta amb matisos de canyella, taronja, regalèssia, vainilla...". I en boca té una "entrada llaminera molt ben equilibrada amb l'alcohol i el punt amarg, amb un final llarg."

Rebaixat en un 15%

Entre els seus ingredients, aquest vermut Pureta ha estat elaborat amb vi anyenc, absenta, hibisc, canyella, coriandre, taronja, ginebrer, angèlica, regalèssia, vainilla, a més d'"un ingredient secret que fan de Pureta un esperit 'viejoven', vividor i sempre carregat de raó".

Un vermut que, a més de ser el favorit dels clients més exigents del Club del Gurmet, està rebaixat aquests dies en un 15%. Així, en lloc de pagar el seu preu habitual de 15,10 euros, només et costarà 12,80 € a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.