Si t'agrada el bon formatge i no et conformes amb el convencional, hauries de provar el que actualment és el més venut a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. Perquè a més de ser un dels més apreciats pels seus clients, compta amb una peculiaritat que no se sol trobar en la majoria de formatges del mercat. I és que està elaborat amb tòfona negra.

La tòfona negra és un dels productes més apreciats pels experts culinaris. Podríem dir que està a l'altura del caviar. I és que a més de no ser gens fàcil de trobar, té un sabor excel·lent que els que l'han provat mai podran oblidar.

El formatge més venut en el Club del Gurmet està elaborat amb tòfona negra

Tenint en compte aquesta premissa i que al Club del Gurmet tenen els millors productes d'aquí i d'allà, podríem dir que aquest formatge és un dels més exclusius del món. I no per això té un preu elevat.

Anem per parts. Estem parlant del formatge Mykés Gourmet. Un formatge que, malgrat que pel seu nom pugui semblar forà, té origen a Sòria. Una terra rica en tòfona negra i boletus. Concretament, la més popular és la varietat Tuber melanosporum, una de les més apreciades pels professionals de la gastronomia i que Mykés Gourmet ha seleccionat per a aquest formatge tan especial.

Crema de formatge amb trufa|tòfona negra Mykés Gourmet
Crema de formatge amb tòfona negra Mykés Gourmet / El Club del Gourmet

Amb un sabor intens i un notori toc de tòfona negra

Aquest formatge Mykés Gourmet ve en forma de crema. I en el seu sabor trobaràs el toc de la tòfona negra, que ha estat integrat en un formatge curat elaborat a partir de llet crua d'ovella. El productor assegura que té un "sabor intens". I que "farà les delícies dels més formatgers".

Així mateix, es recomana servir aquest formatge que arrasa a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés només en una torrada, encara que també és apte per a plats com a risottos o salses per a pastes, entre d'altres. En tot cas, si esculls la primera opció, es recomana treure'l del frigorífic entre 20 i 30 minuts abans de consumir-lo.

Si estàs pensant en fer-te amb aquest formatge Mykés Gourmet, has de tenir en compte que entre els seus ingredients trobem llet crua d'ovella, trufa 1%: Tuber aestivum 0,7%, Tuber melanosporum 0,3%, sal fundent i aroma.

I com dèiem, el seu preu no és res de l'altre món. Perquè podràs comprar aquest formatge en pots de 150 grams a un preu de 9,20 euros si l'adquireixes a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.