La ciutat de Tarragona, ideal per ser visitada durant qualsevol escapada curta que vulguem fer, o fins i tot per passar un dia, té una oferta gastronòmica més que àmplia. A TripAdvisor trobem els restaurants més ben valorats de la ciutat, i la medalla de plata se l'emporta el Barhaus, un cèntric restaurant de cuina mediterrània.

amfigrande

Amfiteatre de Tarragona

Un restaurant en el centre històric.

Situat en ple centre històric de Tarragona, el Restaurante Barhaus s'ubica a l'edifici del Col.legi d'Arquitectes de Tarragona, obra de l'arquitecte Rafael Moneo, la seva decoració interior està inspirada en el moviment Bauhaus, d'allà el joc de lletres del nom del restaurant. El Restaurant compta amb 2 menjadors interiors, el menjador principal amb capacitat per a unes 40 persones, i un menjador privat, amb capacitat per a 30 persones, a més a l'interior d'aquest menjador trobem part del fòrum romà.

Un restaurant en el qual la cuina mediterrània és la protagonista d'un establiment que té un menú degustació per als que el desitgin, així com un menú de temporada on els productes de temporada són els principals reclams per als qui ho escullin.

A la seva carta aquestes són alguns dels suggeriments que podem trobar:

  • Milfulls de poma amb formatge de cabra i foie
  • Cruixent de llagostins amb salsa de soja
  • Tàrtar de salmó amb mostassa
  • Coca de rap i gambes
  • Rotllets de llenguado amb pernil de gla i salsa de llagostins
  • Mandonguilles de lluç a la biscaïna
  • Secret ibèric amb mel
  • Tonyina macerada amb soja, pinyons i ceba confitada
  • Saquets de cua de toro a la seva salsa
  • Filet de vedella amb foie

bauhaus2

Restaurant Bauhaus a Tarragona

Un restaurant situat a penes a 400 metres de l'amfiteatre de Tarragona, del que llegim en TripAdvisor alguns comentaris com aquest: "Vam anar a gaudir d'aquest restaurant guiats a les bones crítiques i no ens va defraudar. Es troba situat en ple centre històric, en un edifici preciós amb un pati especial envoltat de vegetació. Demanem raviolis, tataki de salmó, pop i de postres coulant de garrofer, i acompanyat d'un vi de la zona, tot riquíssim. La propietària encantadora, ho recomano."

Com a curiositat, aprofitant que som a Tarragona es pot esmentar que la segona quinzena de maig s'ofereixen les jornades de reconstrucció gastronòmica romana, la carta és íntegra amb plats de l'antiga Roma, adaptats a la cuina d'avui, però fidel als ingredients i receptes de l'època. A més d'un menú degustació romà.

Un restaurant que ja és el segon més ben valorat de la ciutat a TripAdvisor i que ens ofereix molt més enllà a més de la cuina mediterrània garantia d'èxit.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)