En ser una destinació internacional de primer ordre, sempre és positiu conèixer els restaurants més ben valorats de París, i a TripAdvisor hem pogut veure que recentment el número u ha passat a ocupar-lo un restaurant que no és de cuina francesa. Per tots és sabut que els francesos són uns grans defensors de la seva cuina (i no és per a menys) tanmateix ha arribat amb força un restaurant de cuina italià que entre els més de 15.700 que hi ha valorats a TripAdvisor, és el que s'emporta la millor puntuació.

Plats clàssics italians a la carta

giugrande

Plat del Da Giuseppe a París

Parlem del Da Giuseppe, situat a prop l'estació de metro de Poissonnière. Aquest restaurant especialitzat en cuina italiana ens ofereix una carta del més variada, i ja podem llegir comentaris com aquest sobre la seva cuina: "Lloc súper acollidor, el personal molt educat i amable, des que entres a l'establiment et sents còmode. Menjar increïble, des del pernil acabat de tallar fins al tomàquet de les pizzes. Lloc molt recomanable."

giu2

Plat del Da Giuseppe

Un restaurant que cuida fins al més mínim detall utilitzant una massa artesanal, que és una barreja de farines italianes: massa mare natural casolana i de llarga fermentació. A més amb productes italians com formatges i embotits amb denominació d'origen protegida. Tot això fa que puguem trobar a la seva carta plats de molta qualitat i amb el millor sabor, com per exemple aquestes opcions que veiem a la seva carta:

  • LA TAVOLA: Una selecció d'embotits italians i formatges italians, tallats al minut, ve amb verdures fresques a la graella.
  • LA BURRATA: Burrata cremosa de Puglia (aprox. 2x100g), tomàquets cherry, ruca.
  • Pizza REINA: Tomàquets napolitans, Mozzarella Fior vaig donar latte, Xampinyons, Pernil cuit italià Casa Rovagnati.
  • Pizza RUCA i PARMA: Tomàquets napolitans, Mozzarella di Bufala DOP, Pernil de Parma 24 mesos, Parmesà DOP, Ruca.
  • Pizza CARCIOFÍ i PARMA: Tomàquets napolitans, Mozzarella Fior di Latte, Carxofes marinades, Pernil de Parma 24 mesos, Parmesà, Alfàbrega.
  • Panuozzo EL VEDAT: Crema de trufa, Pernil cuit italià, Mozzarella di Bufala DOP, Ruca.
  • Panuozzo LA VEGETARIANA: Mozzarella vaig donar Bufala DOP, Ruca, Tomàquet cherry, Carbassó a la planxa, Pebrots a la planxa.

Com veiem, una carta amb plats clàssics italians, tant entrants com pizzes, així com també les postres que trobem, com el tiramisú o la pannacotta, amb el que podem gaudir a París d'una experiència gastronòmica de cuina italiana perfecta. En un restaurant que és el més ben valorat de la ciutat, i que hem de tenir en la nostra llista si estem planejant una escapada a la capital francesa.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)