El món de la restauració també es mou per modes i per tendències, tant a nivell nacional com internacional. El show cooking, que consisteix a cuinar plats davant dels clients, és una tendència que agrada i molt, per la qual cosa porta temps entre nosaltres.

L'experiència del client com a epicentre

Mirant a TripAdvisor, hem vist que el restaurant més ben valorat de tota l'illa de Menorca ens ofereix un show cooking. Es tracta del Cuk-Cuk, ubicat a Ciutadella de Menorca.

En un espai agradable i suggeridor com Cuk-Cuk podem degustar qualsevol de les seves especialitats Mediterrànies com arrossos, calderetes, fideuas... o gaudir dels magnífics productes elaborats a Menorca com els seus formatges, els seus embotits, o la seva rebosteria tradicional, productes sempre de la màxima qualitat.

cukgrande

Degustació en el Cuk-Cuk de Menorca

Mentre cuinen davant de nosaltres alguna de les especialitats Mediterrànies que ofereixen a Cuk-Cuk, podem gaudir d'una copa de vi i degustar un variat de formatges de l'illa per exemple.

Un restaurant en el qual premia molt l'experiència que viu el client, i que a TripAdvisor l'està fent rebre comentaris més que positius: "Vam ser la meva parella i jo a sopar caldereta de peix. Sortim ambdós encantats del concepte, del lloc, i dels amfitrions. Vam dir que repetiríem però aquesta vegada amb un bon arròs."

El rang de preus mitjà per comensal va des dels 25 fins als 35€, amb el que tampoc no estem parlant d'un restaurant gaire car, sinó que de preu ajustat tenint en compte la qualitat dels ingredients que estem menjant.

Mirant una mica la carta del Cuk-Cuk, aquestes són algunes de les seves especialitats:

Primers plats:

  • Taula de formatges artesans de Menorca
  • Assortiment d'embotits de Menorca
  • Musclos marinats en escabetx

Plats Principals:

  • Arrossos secs (Paella de Peix i Marisc, Tradicional de Carns i Verdures, Arrós Negre...)
  • Arròs Caldós (amb les magnífiques gambes vermelles de Menorca)
  • Caldereta de Peix i Marisc
  • Fideuà

Com veiem, especialitats totes basades en la gastronomia nacional i més concretament de Menorca, amb la clara influència de la cuina mediterrània.

cuk2

Plat del Cuk-Cuk

Però és que a més, també podem optar per fer una degustació de formatges i embotits menorquins, una cosa que mai no està de més.

Per si tot això fos poc, també es pot destacar que en el Cuk-Cuk podem fer un tast de vins menorquins, així com de cerveses artesanals amb què passar una bona estona entre amics i amb els nostres éssers més estimats.

Un restaurant que com veiem porta l'amor a la seva illa de Menorca a la seva cuina i al seu celler, volent-nos mostrar tota la riquesa gastronòmica que allotja l'illa de Menorca, que és moltíssima.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)