Només l'olor de les maduixes ja és increïble. Però les maduixes, no només fan olor i saben bé, a més són font de vitamina C, com les taronges, i són molt riques en manganès, àcid fòlic i potassi. Aprofitant que l'època de maduixes ja està per caure i ja les podem trobar a les nostres fruiteries i supermercats, hem volgut veure algunes de les receptes de batuts que podem fer amb elles. Ideals per aprofitar els seus múltiples beneficis a l'hora de l'esmorzar, a mig matí, o per berenar si desitgem. Durant la resta de l'any les podem trobar també congelades, tanmateix ara és l'època ideal per consumir-les.

Batuts que podem modificar al nostre gust

Smoothie de Maduixes i Pastanaga

Ingredients

  • 2 tasses de maduixes
  • 1 tassa de suc de taronja natural
  • 1 pastanaga mitjana
  • Gel al gust
  • Xarop d'àgave al gust

Elaboració pas a pas

  • Primer, rentem les maduixes, els retirem la cua i les trossegem.
  • Després, pelem i trossegem la pastanaga.
  • Al vas de la batedora, llancem tots els ingredients, triturem bé i servim.

maduixes

Maduixes, un clàssic de la primavera

Batut de Maduixes, Gerds i Papaia

Ingredients

  • 1 nectarina
  • ½ tassa de papaia
  • 1 tassa de maduixes
  • 1 tassa de gerds
  • Gel al gust
  • Xarop d'àgave al gust

Elaboració pas a pas

  • Comencem pelant i trossejant la nectarina i la papaia.
  • Després, rentem les maduixes, els retirem la cua i les trossegem.
  • A continuació, posem tots els ingredients al vas de la batedora i triturem.
  • Per acabar, passem per un colador per retirar les llavors de la fruita i servim.

Batut de Maduixes i Xocolata

Ingredients

  • 1 tassa de maduixes
  • ½ tassa de iogurt grec natural
  • 1 culleradeta de cacau en pols sense sucre
  • Gel al gust
  • Xarop d'àgave al gust

Elaboració pas a pas

  • Primer, rentem les maduixes, els retirem la cua i les trossegem.
  • Després, posem tots els ingredients al vas de la batedora i triturem.
  • Per acabar, servim amb gel i una mica de xarop d'àgave.

El món dels smoothies i batuts de fruites com sabem és gairebé infinit, i pots variar els ingredients com vulguis. Si en comptes d'utilitzar només maduixa incorpores altres fruits vermells com nabius, gerds o mores, obtindràs igualment un batut riquíssim. A més, t'estaràs beneficiant dels molts nutrients que aporten els fruits vermells al nostre organisme.

D'altra banda, per donar-li una textura més cremosa, pots substituir la llet o l'aigua per iogurt. Com veiem, moltes opcions i variants per gaudir dels beneficis de les fruites, en particular les maduixes en aquest cas, que podem combinar de moltes formes aquesta primavera.