Postres sense sucres afegits i deliciosament addictius. Qui va dir que portar una alimentació saludable era avorrit?

Postres riques, saludables i aptes per a tots els públics. Avui et portem bones notícies, i és que hi ha infinitat de receptes dolces sense sucres afegits que podem incloure, i diàriament, en la nostra dieta. I a més, fàcils de preparar, estalviant temps, i diners. T'agrada la idea?

Receptes per no renunciar a les nostres postres

Postres per llepar-te els dits:

Gelatina

Fàcil, de molts sabors per elegir, desitjable i molt lleugera. A més, rica en proteïnes! Es pot demanar més? Al mercat fitnes pots trobar sobres que aporten gust de l'aigua lliures de sucre i, a més, de molts sabors.

Ingredients:

  • 1,5l d'aigua
  • 10/12 làmines de Gelatina Neutra
  • 1 Sobre (per donar gust de l'aigua, gust del gust)

Elaboració:

  • Deixes les làmines de gelatina en un bol amb aigua freda i deixar fins que s'hidratin totalment.
  • Col·locar 200ml en un vas a part. Afegir el contingut del sobre i remoure fins que es dilueixi.
  • En una olla, col·locar 750ml d'aigua i bullir. Afegir les lamines de gelatina i remoure fins que es dissolguin.
  • Afegeix l'aigua amb bolero i continua removent fins que bulli de nou.
  • Retirar del foc, col·locar en vasos i deixar refredar.
  • Una vegada llisto, portar a la nevera i llest!

Flam

Et ve de gust un ric flam? Sense sucres afegits i, a més, en el que tardaràs molt poc temps a elaborar. Anem allà!

Ingredients:

  • 6-8 clares d'ou
  • 3 cullerades de cafè sol, ja preparat anteriorment amb aigua
  • Edulcorant al gust i canyella

Elaboració:

  • En un bol de vidre posar tots els ingredients menys la canyella.
  • Batre bé la barreja fins que surti una mica d'escuma.
  • Portar al microones (aproximadament 4 minuts i mig a màxima potència)
  • Treure, portar a un plat i afegir la canyella per sobre.

Pastís de Pastanaga

Estàs llegint bé! Un pastís totalment apte en qualsevol dieta i absolutament riquíssima! En aquesta ocasió el temps d'elaboració serà una mica gran però val la pena.

Pastís Pastanaga
Pastís Pastanaga

Ingredients:

D'una banda:

  • 200g farina civada (sabor xoc. Blanc)
  • 30g proteïna (sabor vainilla)
  • Farina d'espelta
  • 40g farina de cigró
  • 10 clares d'ou
  • 1 plàtan
  • 2 pastanagues
  • 5 cullerades de farina d'ametlles
  • 2 cullerades de panses
  • 2 cullerades de xarop 0% (a qualsevol botiga de suplementació)
  • 3 ous
  • 1 cullerada canyella en pols
  • Edulcorant al gust

D'altra banda:

  • 2 cullerades de panses
  • 2 cullerades de flocs de civada

Per a la cobertura:

  • 2 iogurts 0% natural
  • 1 terrina petita de formatge tipus philadelphia light

Elaboració:

  • En un bol barrejar tots els ingredients de la primera part. Batre fins a tenir una barreja homogènia.
  • Afegir els ingredients de la segona part i remoure fins que tot quedi bé repartit.
  • Col·locar en un motllo per a forn
    • Enfornar durant 40 min. Provar amb unes varetes, si surt humit amb restes perfecte!
    • Ara afegeix 20 min. Més però amb foc des de baix.
  • Treure del forn i deixar refredar.
  • Tallar el pa de pessic a dues meitats. Deixa refredar.
  • Barrejar els ingredients de la cobertura i col·locar per sobre d'una meitat, col·locar l'altra meitat alzina i afegir a sobre de nou la barreja del 'topping'.
  • Ratlla una mica de pastanaga per decorar.

3 idees fantàstiques perquè gaudeixis de les teves postres favorites sense remordiments.