Postres sense sucres afegits i deliciosament addictius. Qui va dir que portar una alimentació saludable era avorrit?
Postres riques, saludables i aptes per a tots els públics. Avui et portem bones notícies, i és que hi ha infinitat de receptes dolces sense sucres afegits que podem incloure, i diàriament, en la nostra dieta. I a més, fàcils de preparar, estalviant temps, i diners. T'agrada la idea?
Receptes per no renunciar a les nostres postres
Postres per llepar-te els dits:
Gelatina
Fàcil, de molts sabors per elegir, desitjable i molt lleugera. A més, rica en proteïnes! Es pot demanar més? Al mercat fitnes pots trobar sobres que aporten gust de l'aigua lliures de sucre i, a més, de molts sabors.
Ingredients:
- 1,5l d'aigua
- 10/12 làmines de Gelatina Neutra
- 1 Sobre (per donar gust de l'aigua, gust del gust)
Elaboració:
- Deixes les làmines de gelatina en un bol amb aigua freda i deixar fins que s'hidratin totalment.
- Col·locar 200ml en un vas a part. Afegir el contingut del sobre i remoure fins que es dilueixi.
- En una olla, col·locar 750ml d'aigua i bullir. Afegir les lamines de gelatina i remoure fins que es dissolguin.
- Afegeix l'aigua amb bolero i continua removent fins que bulli de nou.
- Retirar del foc, col·locar en vasos i deixar refredar.
- Una vegada llisto, portar a la nevera i llest!
Flam
Et ve de gust un ric flam? Sense sucres afegits i, a més, en el que tardaràs molt poc temps a elaborar. Anem allà!
Ingredients:
- 6-8 clares d'ou
- 3 cullerades de cafè sol, ja preparat anteriorment amb aigua
- Edulcorant al gust i canyella
Elaboració:
- En un bol de vidre posar tots els ingredients menys la canyella.
- Batre bé la barreja fins que surti una mica d'escuma.
- Portar al microones (aproximadament 4 minuts i mig a màxima potència)
- Treure, portar a un plat i afegir la canyella per sobre.
Pastís de Pastanaga
Estàs llegint bé! Un pastís totalment apte en qualsevol dieta i absolutament riquíssima! En aquesta ocasió el temps d'elaboració serà una mica gran però val la pena.
Ingredients:
D'una banda:
- 200g farina civada (sabor xoc. Blanc)
- 30g proteïna (sabor vainilla)
- Farina d'espelta
- 40g farina de cigró
- 10 clares d'ou
- 1 plàtan
- 2 pastanagues
- 5 cullerades de farina d'ametlles
- 2 cullerades de panses
- 2 cullerades de xarop 0% (a qualsevol botiga de suplementació)
- 3 ous
- 1 cullerada canyella en pols
- Edulcorant al gust
D'altra banda:
- 2 cullerades de panses
- 2 cullerades de flocs de civada
Per a la cobertura:
- 2 iogurts 0% natural
- 1 terrina petita de formatge tipus philadelphia light
Elaboració:
- En un bol barrejar tots els ingredients de la primera part. Batre fins a tenir una barreja homogènia.
- Afegir els ingredients de la segona part i remoure fins que tot quedi bé repartit.
- Col·locar en un motllo per a forn
- Enfornar durant 40 min. Provar amb unes varetes, si surt humit amb restes perfecte!
- Ara afegeix 20 min. Més però amb foc des de baix.
- Treure del forn i deixar refredar.
- Tallar el pa de pessic a dues meitats. Deixa refredar.
- Barrejar els ingredients de la cobertura i col·locar per sobre d'una meitat, col·locar l'altra meitat alzina i afegir a sobre de nou la barreja del 'topping'.
- Ratlla una mica de pastanaga per decorar.
3 idees fantàstiques perquè gaudeixis de les teves postres favorites sense remordiments.