Has fet el pas de començar una dieta? Llavors necessitaràs uns bons consells que t'acompanyaran en aquest procés. Sens dubte, el perdre pes sempre és una bona idea sobretot quan arrosseguem problemes de salut o volem cuidar-nos una mica més. Per això, cal deixar clar que quan parlem de dieta no estem esmentant les més exigents, sinó un canvi en la nostra vida.

És per això que el primer pas serà acudir a un professional. Ja que ens faran un estudi i partint d'ell sí que podran elaborar una dieta més personalitzada per dur a terme. Perquè ja sabràs que no es tracta de deixar de menjar sinó fer-ho però d'una manera més sana, amb productes que ens aportin tots els valors nutricionals necessaris i menys greixos.

Buscar una activitat física que t'ajudi serà clau

Comença quan et trobis motivat

Després de la visita a l'especialista, hem de començar quan realment ens sentim amb ganes. Perquè la motivació és una cosa que necessitem cada dia i sens dubte quan pensem a canviar el nostre estil de vida o d'alimentació, encara més. Així ens ajudarà a començar amb més ganes i a no llançar la tovallola la primera de canvi. No se l'ha de prendre com a una cosa negativa sinó tot el contrari, perquè realment ens està ajudant a sentir-nos millor, a menjar de manera saludable i a donar-li el nostre cos l'activitat física que necessita.

Dieta
Dieta

Les metes que siguin sempre realistes

L'única manera de no cessar en el nostre afany és posar-nos metes però que sempre siguin realistes. Perquè cada cos és un món i en algunes ocasions sí que hi ha persones que solen baixar d'una manera més ràpid que d'altres. És cert que les primeres setmanes, en estar desintoxicant el cos pot ser que el ritme sigui més gran, però també arribaran altres setmanes en què baixem molt poc o ens estanquem, a causa del camp hormonal i molts altres factors. Per això hem de tenir tots aquests passos clars igual com aquestes metes per continuar avançant motivats.

Anota els canvis

Per començar una dieta has d'anotar les teves mesures el primer dia de la mateixa. De la mateixa manera també s'aconsella el fer-nos fotos. Això és per anar comparant cada cert temps l'evolució. Però ull, no és necessari que cada dia et pesis o et tornis a fer fotos, o revisis les mesures. Si vols, pots fer-ho cada setmana o donar-li algun dia més per tornar a prendre't les esmentades mesures. Ja que si ho fas molt sovint caurem que no sempre estem baixant i això, potser desanima molt més. No s'ha d'oblidar que no sempre hem de fer cas al pes, sinó també a les mesures, ja que el pes no ho és tot per veure els canvis que necessitem.

Busca una activitat física que t'agradi

El complement a tota dieta que es preï rau en l'exercici. Així que, és el moment perfecte perquè puguis gaudir d'alguna disciplina que t'agradi realment. Ja saps que són moltes les que estan a la teva disposició com pot ser la bicicleta, sortir a caminar o córrer, acudir a classes de zumba, natació i moltes d'altres.