Avui et presentem un batut que, si te'l prens per esmorzar, t'ajudarà a enfrontar el dia amb més ànim i energia. Es tracta d'un batut de poma amb canyella. A més de totes les propietats que aquesta famosa fruita aporta a la nutrició i funcionament de l'organisme, amb aquest batut en gaudiràs el sabor com mai ho havies fet, que es potencia amb la canyella, un condiment habitual en postres, però no tant en begudes, i menys en batuts.

Esperem que quan degustis aquest batut tan nou i senzill, el comparteixis amb la gent que estimes, ja que aporta moltes propietats i ofereix moltes possibilitats. Igualment, abans que llegeixis la recepta volem aclarir que la canyella també és molt beneficiosa per al sistema digestiu. Si no t'ho creus, fes una cerca a Google i comprova-ho tu mateix.

La canyella és molt beneficiosa per al sistema digestiu

Ingredients

  • Una poma pelada i sense cor
  • Una tassa i mitja de llet congelada
  • Una cullerada de sucre
  • Entre 5 i 7 ametlles
  • 1/4 culleradeta de canyella
Batut Poma|Illa
Batut de poma

Procediment

  1. Posa tots els ingredients en una liquadora i bat-los fins que el batut quedi suau.
  2. Serveix el batut fred i, abans de prendre-te'l, tira-hi una mica més de canyella.

Notes: L'ús de llet gairebé congelada dona una textura més gruixuda al batut. Si t'agraden els batuts no tan gruixuts, utilitza llet freda.

Si no t'agraden les ametlles, pots substituir-les per anacards. Si vols que el batut tingui una aparença sui generis, com taques marrons enmig del color predominant, intenta utilitzar les ametlles senceres.