La motivació esportiva és l'impuls psicològic que tot amant del fitnes necessita mantenir per poder assolir el seu objectiu físic. Hem preparat uns consells que pots seguir amb els quals podràs plantar-li cara a aquesta falta de ganes que de tant en tant fa la seva aparició. Prepara't pari recuperar la predisposició a acabar la teva rutina i tornar l'endemà amb més ganes.

La motivació esportiva és l'impuls psicològic que tot amant del fitnes necessita

1· Visualitza una meta

En definitiva es tracta d'establir un objectiu final i tenir-lo en la ment cada vegada que iniciaràs la teva rutina esportiva. El principal és crear una meta real, per això el principal és acudir a un entrenador personal que et pugui ajudar a marcar els reptes diaris.

És precís tenir clar què és el que vols aconseguir. Tonificar el teu cos, augmentar la musculatura, baixar de pes... Partint de les teves necessitats t'ajudaran a marcar-te unes pautes que s'adaptin a la teva situació concreta.

2· Tracta de mantenir la constància

En el moment en què hagis normalitzat la realització de la teva rutina diària, no només notaràs canvis en el teu físic sinó també en la teva autoestima. En veure en primera persona que els teus objectius s'estan complint, no necessitaràs cap altre al·licient per tornar al teu gimnàs més proper per completar les teves sèries d'exercicis.

Motivación Esportiva
Motivació Esportiva

3· Assegura't de mantenir una mentalitat positiva i activa

Al llarg de tot el procés entra la mentalitat i predisposició que mantinguis passa a tenir un paper principal per poder continuar fase rere fase. L'esforç dedicat, complir les pautes establertes, avaluar-te positivament partint dels resultats que vas obtenint... Tot aquí és important.

L'essencial és començar el teu repte amb bona energia, gaudint de l'exercici i convençut que és el que vols. A partir d'allà, la resta serà realment senzilla.

4· Dedica el temps necessari al descans físic

Encara que moltes vegades és un factor que passa desapercebut, el descans és una de les claus principals per assegurar el millor rendiment físic. És important que entenguis que el món fitnes està basat en quatre pilars bàsics. Prèn nota, perquè es tracta d'exercici, alimentació, hidratació i, com no, descans.

5· Gaudeix i aprecia els resultats físics i mentals que has assolit

Per últim, però no menys important, valora sempre cada pas que fas. A mesura que van passant els dies, podràs anar apreciant que et sents bé amb tu mateix i que estàs complint el que et vas proposar inicialment.

Adona't que poc a poc has anat completant totes aquelles fases establertes al principi i, el millor és que estàs veient els resultats. En el moment en el que passes a ser conscient dels teus propis avenços, veuràs com has activat una màquina que t'impulsa a fer el següent pas.