Una d'enorme tallada de rotllo. De l'èxtasi al 'merda, la policia'. Això els ha passat als nostres protagonistes: una colla de joves al cotxe de festa per Madrid. El cos els hi demanava. El moment culminant de la nit, desafortunadament per a ells, va ser quan la policia els va interceptar, en unes circumstàncies inèdites que els van fer entrar en la història de les 'enxampades in fraganti' més bestials que es recorden.

 

Enxampada in fraganti als carrers de Madrid

En l'enregistrament es pot observar que els joves escolten música, canten, beuen i criden mentre condueixen. Eufòria desbocada després de mesos sense poder fer-ho en condicions. Poc després, un altre cotxe transita al seu costat i s'uneix a festejar. Es cauen tan, tan, tan bé que un dels nois li passa un got ple a la seva salut. Convida la casa. Els dos homes forasters responen encenent els llums de la sirena i avançant els joves per estacionar i procedir amb els tràmits administratius. Tot apunta que es van portar una bona multa, sí.

Aquests fets ocorren enmig de la polèmica sobre si el govern de la Comunitat de Madrid està sent massa permissiu i poc taxatiu en les mesures anti Covid.

Més virals

Un vídeo pujat per una jove sostenint a les seves mans un petit i cridaner pop sense saber que es tractava d'un dels animals més verinosos del món s'ha tornat viral. 

En les imatges s'aprecia un pop de color groc amb anells de color blau i negre. Aparentment adorable. Però la sorpresa va arribar quan la jove es va posar a investigar sobre aquest invertebrat marí, i va descobrir que es tractava d'un pop d'anells blaus (Hapalochlaena), que, malgrat la seva petita mida, porta prou verí com per matar 26 persones adultes en qüestió de minuts.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat