El vídeo d'una jove sostenint a les seves mans un petit i cridaner pop sense saber que es tractava d'un dels animals més verinosos del món s'ha tornat viral. La jove, identificada com Kaylinmarie21 a la xarxa social va publicar el vídeo des de la platja d'Indonèsia de Bali. En pocs dies ja compta amb milions de visualitzacions.

@kaylinmarie21

Called my doneu crying 3 hours later in Bali���� ##blueringoctopus ##bali ##uluwatu ##fyp ##imdumb ##thanksjesuschrist ##ShowerWithMoxie ##EnvisionGreatness

♬ Oh No Oh No Oh No No No - Dubskie

Confusió gairebé fatal

A les imatges s'aprecia un pop de color groc amb anells de color blau i negre. Aparentement adorable. Però la sorpresa va arribar quan la jove va investigar sobre aquest invertebrat marí i va descobrir que es tractava d'un pop d'anells blaus (Hapalochlaena), que, malgrat la seva petita mida, conté prou verí com per matar 26 persones adultes en qüestió de minuts. Les seves picadures són petites i, sovint, les persones no les senten, per la qual cosa moltes víctimes no s'adonen que han estat enverinades fins que comencen a tenir problemes de paràlisi o respiració, i ja és massa tard per actuar. No existeix un antídot contra l'esmentat verí.

La 'tiktoker' va explicar que, després d'assabentar-se de l'ocorregut, s'havia passat 3 hores plorant tement per la seva vida. Afortunadament el pop no es va acarnissar amb la jove, que als comentaris va afirmar que el mateix dia va estar jugant amb dos d'aquests pops durant uns 20 minuts.

Més virals

Càmeres de seguretat van captar la peculiar fuita d'un peix que havia estat capturat per un pescador vietnamita. Refusant-se a convertir-se en sushi i apoderat d'un instint de supervivència, a la fi determinant, l'animal va saltar fora d'un contenidor de plàstic ple d'aigua -pl seu posterior especejament i consum- i va començar un breu però intens camí fins al desguàs més proper.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat