Una jove de 24 anys s'ha fet viral a les xarxes aquesta setmana. El motiu? El seu nom i cognoms han donat molt de què parlar, ja que són molt adequats a la nova tarifa de la llum que ha entrat en vigor aquesta setmana.

Luz Cuesta Mogollón

Quan els pares tenen fills, a vegades, es poden donar situacions surrealistes, ja que la combinació de dos cognoms diferents, pot donar molt de joc, sinó que li diguin a aquesta jove de Saragossa, que es diu Luz Cuesta Mogollón.

La Luz ja es va fer viral anys enrere, ja que no és gaire habitual trobar una persona amb aquest nom i cognoms i, amb la nova tarifa de la llum, ha tornat a sortir a la llum una mítica foto del seu DNI on es veu clarament el seu nom complet.

Luz Cuesta MogollónEl DNI de la jove Luz Cuesta Mogollón es fa viral / Arxiu

Estic molt orgullosa del meu nom

Tot i que algunes persones asseguren que és un muntatge, això és completament fals: la Luz Cuesta Mogollón és de carn i ossos, va néixer l'any 1997 i és de Saragossa. De fet, ha concedit diverses entrevistes als mitjans de comunicació i assegura que "està molt orgullosa del seu nom".

El DNI de la jove de Saragossa es fa viral

La foto del DNI de la Luz ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, ja que la pujada de la llum i l'arribada de la nova tarifa elèctrica, que tanta indignació ha causat, ha estat l'ocasió ideal per tornar a mostrar el DNI de la Luz.

Els comentaris a la xarxa no han tardat a aparèixer: "Jo vaig conèixer un tal Josep Calzas Guarro", "els seus pares van tenir un pressentiment quan la van batejar", comenten alguns usuaris a Twitter. A més, molts internautes s'han preguntat què passaria si aquesta jove de Saragossa volgués treballar per alguna empresa de subministrament elèctric.

És el nom més estrany d'Espanya

Luz Cuesta Mogollón, segons un rànquing de l'ABC, ha estat seleccionat com el nom més estrany d'Espanya amb gairebé majoria absoluta, concretament amb un 49,78 % de vots, seguit de Grato Amor Jurado i  Antonio Arrimadas Piernas 

Com estalviar amb la nova tarifa de la llum

Amb la nova tarifa de la llum, han estat moltes les persones que s'han començat a preocupar per estalviar, ja que, a vegades, posar una rentadora a l'hora vall, no és possible. Per aquest mateix motiu, a ElNacional.cat, hem fet un recull de consells i recomanacions per no gastar tants diners en la llum.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat