Són britànics, es diuen Stenn, estan especialitzats en finançament online per a empreses dedicades a l’e-commerce i els serveis digitals i són notícia per un fet especialment rellevant per Catalunya: han establert a Barcelona el seu primer hub tecnològic i d’innovació fora del Regne Unit en el marc de la seva estratègia d’expansió internacional.

stenn
 

 

 

25 llocs de feina

La nova oficina d’Stenn inicia la seva activitat amb la creació de 25 nous llocs de treball, una plantilla que la companyia té previst augmentar exponencialment els propers mesos. Ho explica el seu Responsable de Producte i Tecnologia de Stenn, Bilal Bajwa, assegura que “ens establim a Catalunya perquè és un territori ideal pel que fa a capacitat per atraure talent d’arreu del món, per l’alta qualitat de les infraestructures per a desenvolupar negocis i per la mentalitat dels seus habitants i les administracions”. Per Bajwa, “el hub de Barcelona mostra el compromís de la companyia amb el desenvolupament d’una tecnologia pionera que permeti oferir un millor producte i servei als nostres clients”. La filial de Barcelona se centrarà en el desenvolupament del software i la tecnologia que Stenn utilitza en el seu model de negoci. Per dur-ho a terme, s’ha contractat personal especialitzat en enginyeria, dissenyadors i seguretat digital.

Des del 2015

Stenn, fundada l’any 2015 a Londres, ha desenvolupat una plataforma digital per facilitar el finançament online a empreses de tot el món, majoritàriament pimes. Des de la seva creació, la companyia calcula que ja ha aconseguit finançar clients per valor de 18.000 milions d’euros, entre ells a Catalunya i el conjunt de l’Estat, a més de a Llatinoamèrica.