Es diuen REVER, són una empresa emergent i han desenvolupat un sistema que dona resposta a un dels desafiaments més complexos que afronta el comerç electrònic: el que plantegen les devolucions. La seva solució, expliquen, permet reduir fins i tot en un 30% els reemborsos en sectors tan complicats com el del moble i la decoració.

imatge 2023 06 19T091044.984
 

Els seus clients

Entre els seus clients figuren alguns dels grans noms del sector com Hannun, i DecoTherapy, el marketplace de disseny d'interiors que treballa amb IKEA, Kave Home o La Redoutte, entre altres. Els seus sistema contempla el desenvolupament de solucions logístiques adaptades per a una gestió eficient de devolucions d'articles voluminosos i delicats que es vinculen a la categoria de mobles i decoració. Són, precisament, els que generen més costos de devolució a les empreses.

Com treballen?

Assegurar un embalatge segur per a articles fràgils agrega una capa addicional de complexitat a la gestió de devolucions. Les preocupacions sobre possibles danys durant l'enviament inicial persisteixen durant el procés de devolució, la qual cosa podria complicar els procediments de reembors o reemplaçament. A més, les complexitats de les devolucions internacionals plantegen un altre conjunt de desafiaments, inclosos els complicats procediments duaners i els alts costos de tramesa internacionals. Per superar aquests desafiaments, REVER ha introduït un mòdul especialitzat dins de la seva plataforma dedicat a les devolucions de mobles i decoració, abordant aquests desafiaments de manera integral. La solució se centra a reduir els costos logístics nacionals i internacionals, agilitar els processos de recollida de productes per alleujar els desafiaments d'emmagatzemament i accelerar els temps de trànsit de l'inventari per a una revenda més ràpida. La plataforma també ofereix una gestió duanera experta i un control en temps real sobre les devolucions, consolidant la informació financera, operativa, logística i de servei al client.

Qui és?

REVER és una empresa emergent nascuda el 2022 i cofundat per Oriol Hernàndez i Fajula i Màrius Montmany. Actualment, REVER compta amb un equip de 25 persones i una cartera de més de 100 clients entre qui es troben marques del sector de la moda, sabates, esports i electrònica.