Congeles el pa a casa? Segurament sí perquè no hi ha millor solució per no fer malbé els trossos que cada dia poden sobrar-nos d'aquest aliment bàsic. Amb tot, el pa no queda com ens agradaria quan els descongelem, però la culpa, sempre, és nostra per no fer-ho com es deuria. Avui, t'explicarem tres maneres formidables per garantir que, si congeles pa, queda com a tu t'agrada en descongelar-lo.

 

Primera forma: al microones

Hi ha molta gent que desaconsella utilitzar aquest electrodomèstic per descongelar pa, però s'equivoca: si tapes els trossos de pa que vulguis descongelar amb un drap fi i col·loques al costat una tassa amb aigua per mantenir la humitat i evitar que es ressequi, et quedarà formidable. Si el teu microones disposa de funció de descongelat; escull-la, aplica-la durant quinze segons i repeteix fins que es descongeli. Si en acabar li dones al teu pa de barra o fogassa un breu toc d'un minut al forn convencional, el resultat et sorprendrà.

Segona manera: forn convencional

Per descongelar pa en un forn convencional, el primer que has de fer és col·locar la safata que vagis a utilitzar a mitja altura i el segon, col·locar un recipient apte per a forn amb aigua perquè el pa no es ressequi. Un tros de pa o una llesca, necessiten cinc minuts a 180 graus, però una barra necessita d'almenys vint.

Tercer sistema: la torradora

Dels tres, és el més senzill, però només funciona si has congelat el pa en llesques. Col·loca-les dins a mitja potència i vigila com avança el procés de descongelació. No és la millor manera, però sí la més ràpida. Perfecta, per descomptat, per preparar-te les torrades de l'esmorzar.