Cada any, el gegant tecnològic Apple presenta novetats als seus productes i serveis que esperen amb autèntica devoció els seus usuaris, a molts dels quals se'ls pot denominar com a fans. Però com succeeix en tota gran companyia, no tots els exercicis són igual d'intensos, d'innovadors i de reeixits. I malgrat que a la companyia de Cupertino sempre li va bé el negoci, hi ha ocasions en què les seves creacions interessen més al mercat i, altres, en les quals senzillament passen més de puntetes, dins del continu èxit del que gaudeix.

Entrats ja el 2020, els analistes que millor coneixen Apple coincideixen majoritàriament que aquest any que acaba de començar, té tota la pinta que serà un dels bons. Tant per la qualitat dels seus productes, com per la quantitat d'actualitzacions més gran i noves versions que pel que sembla oferiran als consumidors.

A continuació, veurem quines són les apostes dels especialistes en la marca de la poma per a aquest any 2020.

Macbook

iPhone 12

 

Com cada any, el final de l'estiu portarà la presentació, i posterior venda, dels nous iPhone de 2020, que seran els iPhone 12. Els rumors apunten que podem esperar veure múltiples iPhones les noves mides seran de 5,4, 6,1 i 6,7 polzades, reduint la mida del més petit, deixant igual el de la mida mitjana i augmentant el del més gran. S'espera que els models Pro siguin de 6,1 i 6,7 polzades i els iPhone a seques siguin de 5,4 i 6,1. Per la qual cosa serien quatre els models de 2020.

A més, s'espera que les pantalles facin un important salt qualitatiu i els quatre models comptin amb tecnologia OLED. D'altra banda, s'aposta perquè s'inclogui un nou sistema de càmera TrueDepth que farà que els models de gamma alta comptin amb un nou sistema de càmera posterior de triple lent 3D que utilitza un làser per calcular la informació de profunditat, la qual cosa millora la fotografia i capacitats de realitat augmentada.

Finalment, la disponibilitat de la connectivitat 5G serà un fet als mòbils d'Apple.

També llançaran aquesta mateixa primavera un parell de models de iPhone més assequibles, per sota dels 400 euros, dels que ja hem parlat en aquest article fa poques dates.

iPad Pro actualitzats

 

Els iPad Pro no van tenir cap actualització durant 2019 i que sí que tindrà lloc durant el primer semestre de 2020. Els rumors apunten que Apple traurà a la venda un iPad Pro actualitzat amb un sistema de càmera de temps de vol (ToF) que permetria capturar models 3D per després editar-los amb l'Apple Pencil per a una experiència de productivitat completament nova. Aquest sistema permetria determinar la distància entre objectes mesurant el temps que tarda un senyal de llum o làser a arribar des de la càmera al subjecte en cada punt de la imatge.

També s'espera que introdueixin la tecnologia Mini-LED, que permetrà dissenys de productes més prims i lleugers sense comprometre la qualitat de la pantalla i amb la que s'aconseguirà un OLED com  negres més profunds, millor contrast, HDR i un millor rendiment d'àmplia gamma de colors.

Apple Watch Sèries 6

 

Es diu que el Apple Watch Sèries 6 presentarà un rendiment més ràpid, una millor resistència a l'aigua i una transmissió sense fil millorada per a velocitats wi-fi i de dades més ràpides. Així mateix, Apple afegirà importants capacitats de seguiment del son als rellotges intel·ligents.

Apple watch

Nous MacBook Pro

 

Es creu que s'actualitzarà la línia de MacBook Pro de 16 polzades que portaria una mini pantalla LED. A més, comptaria amb la ja comentada tecnologia Mini-LED i els seus beneficis.

També s'espera que Apple llanci un MacBook Pro de 13 polzades amb un nou teclat, que podria veure la llum durant la primera meitat de l'any. Potser fins i tot podria suportar fins a 32 GB de RAM.

Programari

 

S'espera que al llarg de 2020 arribin iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 i macOS 10.16, tot i que encara és aviat per assenyalar noves característiques en algun d'ells.