La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra ha posat en marxa un dispositiu contra el tràfic de drogues. L'operatiu ha començat aquest dimarts a primera hora del matí i s'està duent a terme a Barcelona, al Camp de Tarragona, a les Terres de l'Ebre i al Maresme. La operació hauria deixat, de moment disset persones detingudes en l'operatiu, segons han explicat a l'ACN fonts policials.

Els agents han fet una dotzena d'entrades en domicilis de membres del grup o seus, així com altres tipus de locals o negocis. L'operatiu s'ha portat a terme en diferents punts de Catalunya, però moltes entrades s'han concentrat al Camp de Tarragona.

Segons ha pogut saber El Nacional, l'operació és contra un grup de motards que la policia considera perillosos i que estan relacionats amb el tràfic de drogues i amb delictes contra el patrimoni. 

Aquestes no són però les primeres detencions a la banda de motards. El febrer de 2018 els mossos van detenir 17 membres d'aquesta banda relacionats amb un assassinat comès a Sabadell l’any 2017 i amb el tràfic de drogues. En aquell moment, la policia va considerar que l'assassinat es va cometre per mantenir el seu estatus davant la resta de clubs motards presents al territori i per assegurar el control sobre les seves activitats.

En l'últim mes la policia ha fet quatre dispositius antidroga més a les demarcacions de Tarragona, Lleida i Girona.