Els Mossos d'Esquadra han confirmat la detenció de tres taxistes per danys i desordres després de diversos atacs contra cotxes VTC al centre de Barcelona aquest divendres al vespre. Posteriorment, la Guàrdia Urbana ha dut a terme dues detencions més. 

En el marc de la manifestació que els taxistes han fet des de la Gran Via fins a la plaça de Sant Jaume, un grup reduït de persones ha donat cops de puny i puntades de peu a cotxes VTC, als quals, en alguns casos, han rebentat els vidres. A més, el conductor d'un d'aquests automòbils ha hagut de ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques després que hagi patit una atac de nervis quan l'ah atacat.

La Guàrdia Urbana ha informat que ha intervingut en cinc agressions a cotxes VTC protagonitzades per taxistes. En tots els casos han estat cops als vehicles, que han causat vidres i retrovisors trencats i desperfectes a la carrosseria, però no s'ha atacat directament cap conductor, remarca el cos policial.

Cal recordar que els taxistes han decidit en assemblea a les set de la tarda traslladar la protesta davant la seu de la Generalitat alhora que mantenen el bloqueig de la Gran Via, ocupada des de les tres de la tarda en bona part de la seva extensió.