La nova vaga de taxis iniciada aquest divendres ja ha provocat els primers incidents i agressions al centre de Barcelona. Alguns dels que protesten, que en aquests moments tallen la Gran Via, han atacat alguns vehicles VTC i n'han agredit els conductors. A hores d'ara, hi hauria tres taxistes detinguts, segons ha avançat la cadena SER.

Un dels conductors d'VTC, que ha estat brutalment agredit, ha hagut de ser atès per la Guàrdia Urbana. Els agents han hagut de fer servir un desfibrilador. Segons han explicat testimonis a Btv, podria haver patit un atac de cor.

A més, també hi ha hagut alguns incidents amb periodistes que cobrien la manifestació. La Sexta ha denunciat que alguns dels manifestants han intentat prendre les càmeres als periodistes per evitar que enregistressin les agressions. 

Cap a dos quarts de deu de la nit, alguns dels taxistes han atacat dos vehicles VTC més a l'avinguda del Paral·lel amb el carrer Viladomat. La Guàrdia Urbana ha hagut d'intervenir per dispersar els atacants, sense que l'acció policial hagi arribat a ser una càrrega, segons es puntualitza des de l'Ajuntament.

Els concentrats veuen insuficient la proposta del Govern d'obligar els vehicles de transport amb conductor (VTC) a precontratar serveis amb 15 minuts d'antelació.