Els principals accessos a la ciutat de Barcelona estan bloquejats per diverses concentracions convocades en protesta per la sentència al procés. Grups de manifestants tallen la Gran Via de les Corts Catalanes en diversos punts, la ronda del Litoral a l'altura del passeig de la Zona Franca, la ronda de Dalt al seu pas per Esplugues de Llobregat i la Diagonal també en alguns trams.

Segons ha informat la Guàrdia Urbana a través de les xarxes socials, malgrat que el gruix dels manifestants es troba concentrat a l’aeroport del Prat, al voltant d'un centenar de persones tallen la Gran Via de les Corts Catalanes entre la plaça d'Ildefons Cerdà i la plaça d'Espanya i petits grups també ocupen la via entre els carrers d'Aribau i Balmes.

Pel que fa a les rondes, una protesta talla els accessos a la ronda del Litoral en sentit Llobregat a l'altura del passeig de la Zona Franca i una altra es troba concentrada a la sortida 11 de la ronda de Dalt també en sentit Llobregat, al seu pas per Esplugues de Llobregat.

Col·lapse al centre

Petits grups de manifestants tallen en alguns trams la Diagonal, el passeig de Gràcia i la ronda del Guinardó. Totes aquestes concentracions dificulten la circulació pel centre de Barcelona i provoquen diverses congestions i embussos en carrers com Aragó, Comte d'Urgell o Balmes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat