Al voltant de 300 persones han ocupat la ronda litoral i avancen direcció a l'aeroport del Prat per sumar-se a la concentració que des de fa un parell d'hores omple les instal·lacions per protestar contra la sentència. El col·lapse del transport públic i de les principals carreteres que porten cap a les terminals ha motivat que aquest grup de CDR -que havia participat en la concentració convocada a les dotze del migdia- es dirigís rambles avall amb la intenció de tallar la ronda i posar rumb cap a l'aeroport.

Manifestants ocupen ronda litoral

La resposta al veredicte del Tribunal Suprem ha estat contundent i milers de persones han donat suport a la iniciativa de la plataforma Tsunami Democràtic i s'han dirigit cap a l'aeroport del Prat amb l'objectiu d'aturar l'activitat a les instal·lacions. Amb aquesta intenció, el metro i les Rodalies s'han omplert de persones i les principals carreteres d'accés a les dues terminals han quedat col·lapsades.

Manifestants ocupen ronda litoral

Sota la consigna "a l'aeroport caminant per la Ronda Litoral", un grup d'unes 300 persones s'ha dirigit rambles avall fins a arribar a la sortida més pròxima de la ronda i allà ha ocupat la via en sentit Llobregat. En aquests moments, els manifestants es troben a l'altura de la sortida 194 i avancen per la carretera en direcció a la T2.