Aquest dimarts 8 de juny ha començat la selectivitat 2021 a Catalunya. Les proves duraran fins aquest divendres dia 11. Al mateix dia, ja es poden saber quines preguntes s'han fet en els exàmens i també les correccions d'aquests perquè el Departament d'Universitats i Recerca publica els exàmens i les respostes al mateix dia. 

D'aquesta manera, ja s'han sabut les preguntes de l'examen de Llengua i Literatura Castellana i ja se'n poden consultar les solucions. Aquest dimarts és el torn de Llengua Castellana i dues matèries específiques segons la modalitat del batxillerat.

El segon dia, és el torn de Llengua Catalana i Llengua Estrangera i una altra assignatura de les que tenen ponderació específica per a cada grau. El tercer dia, hi ha examen d'Història i dues matèries més. El quart i últim dia, està dedicat a les assignatures de modalitat pendents.  

Prova de Llengua Castellana

En l’opció A, el text corresponia a un extracte de l’obra Luces de bohemia de Valle-Inclán. En l’opció B, els estudiants havien d’analitzar un article periodístic de Carme Riera publicat a La Vanguardia titulat Sobre coleccionistas.

 

Respostes a la prova de Llengua Castellana

 

Prova de Ciències de la terra i del medi ambient

 

Respostes de la prova Ciències de la terra i del medi ambient

 

Prova de Fonaments de les arts

 

Respostes de la prova de Fonaments de les arts

 

Prova de Matemàtiques aplicades a les ciències socials 

 

Respostes de la prova Matemàtiques aplicades a les ciències socials 

 

Prova de Física

 

Respostes de la prova de Física

 

Prova d'Història de l'art

 

 

Respostes de la prova d'Història de l'art

 

Prova d'Anàlisi Musical

 

Respostes de la prova d'Anàlisi Musical

 

 

Imatge principal: una noia fa la selectivitat a Tarragona / ACN

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat