Passar tantes hores a casa ens ha fet estimar una mica més la cuina. Amb el lema, “Aprendre a cuinar és l’única teràpia que es pot menjar”, la professora gironina Nuri Lladó ha ensenyat a fer la seva recepta d’arròs caldós amb peix als subscriptors d’ElNacional.cat. A través de l’aplicació Zoom, els socis han pogut gaudir d’una explicació detallada d’aquest plat.  

Arròs caldós de peix cuinat per Nuri Lladó

Dins del programa Aula El Nacional, Nuri Lladó ha explicat les claus de la gastronomia tradicional catalana i, concretament, de les diferents maneres de cuinar l’arròs. La professora ha explicat com netejar la sèpia, els crancs i les cloïsses, així com la quantitat d’aigua necessària per aconseguir un bon arròs. Com és de costum a les seves classes, també ha donat alternatives perquè cada subscriptor cuini segons els seus gustos.

Nuri Lladó, que va inaugurar l’Aula de Cuina l’any 2000, combina les classes amb la publicació de llibres de receptes que animen a tothom a endinsar-se en el món de la cuina. I és per aquest motiu que una trentena de subscriptors han pogut gaudir d’un vespre ple de cuina on han traslladat tota mena de preguntes i han pres apunts de tots els passos.  

Aquesta classe ha estat un dels molts actes exclusius als quals poden assistir els nostres subscriptors. Malgrat les vigents restriccions de mobilitat a causa de la pandèmia, les activitats amb els subscriptors no s’aturen. Podeu consultar el calendari del mes de febrer aquí.  

Fer-se membre del Club és molt senzill

El nostre club de subscriptors és un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques i amb qui compartim una visió de Catalunya. Si voleu ser-ne membres o senzillament ajudar-nos a seguir sent el mitjà digital de referència a Catalunya aportant un donatiu, doncs només heu de clicar aquí i començar a formar part de la nostra família.