Ja endinsats en l’any 2021 i encara tocats per la crisi del coronavirus, seguim reinventant-nos amb els actes del Club de subscriptors d’ElNacional. Des de l’octubre de 2019 i amb l’objectiu de seguir ampliant la nostra comunitat de lectors compromesos amb el país, el Club d’ElNacional continua amb les activitats telemàtiques per totes les persones que ens ajuden econòmicament a fer viable el mitjà de comunicació. Aquests són els actes organitzats per a les setmanes vinents:

Dilluns 8 de febrer, 20.00 h

Classe de cuina de la mà de Nuri Lladó
Experiències ElNacional

Els membres del Club podran gaudir d’una classe d’arròs caldós de peix impartida per Nuri Lladó, professora des de fa més de vint anys de l’Aula de Cuina de Girona i autora de diferents llibres de receptes. Es durà a terme de manera virtual a través de Zoom. Després de la classe, els subscriptors li podran plantejar diferents preguntes i dubtes.

Els membres d’ElNacional poden apuntar-se abans del divendres 5 al vespre enviant un correu a club@elnacional.cat.

NURI LLADÓ  PROFESSORA AULA DE CUINA

Dimarts 16 de febrer, 18.00 h

Presentació de “En defensa pròpia”, amb Joan Tardà
Àgora ElNacional

L’exdiputat del Congrés presentarà en exclusiva i de manera telemàtica el nou llibre que ha escrit on defensa la perseverança d’un independentisme obert a la societat.  

Els membres d’ElNacional poden apuntar-se abans del dilluns 8 al migdia enviant un correu a club@elnacional.cat.

Portada "En defensa pròpia" de Joan Tardà

Dijous 18 de febrer, 18.00 h

Presentació de “Tot està per dir”, amb Tomás Alcoverro
Àgora ElNacional

El periodista que més temps ha estat a l’Orient Mitjà, Tomás Alcoverro, recull totes les històries que ha viscut com a cronista al seu llibre “Tot està per dir”. Alcoverro presentarà el llibre als subscriptors en una trobada per Zoom. 

Els membres d’ElNacional que vulguin assistir poden apuntar-se abans del dimecres 17 al migdia enviant un correu a club@elnacional.cat.

Portada "Tot està per dir" de Tomàs Alcoverro

Fer-se membre del Club és molt senzill

El nostre club de subscriptors és un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques i amb qui compartim una visió de Catalunya. Si voleu ser-ne membres o senzillament ajudar-nos a seguir sent el mitjà digital de referència a Catalunya aportant un donatiu, doncs, només heu de clicar aquí i començar a formar part de la nostra família.