Aquesta matinada de dimarts, els veïns del Tibidabo i la muntanya de Collserola han vist l'arribada de la neu a Barcelona, tot i que a molt poca intensitat. I, si bé aquesta nevada ja ha suposat una alegria per als barcelonins, cap al migdia ha tornat a nevar, aquest cop amb més força a un dels punts més emblemàtics de la capital catalana quan el termòmetre de l'Observatori Fabra marcava poc més de 3 graus positius. Els flocs de neu han cobert el parc del Tibidabo, que estava tancat als visitants, però a la zona s'hi han desplaçat curiosos per veure la neu per primer cop aquest any a Barcelona. 


❄️ El fred congelarà la neu a Catalunya: males notícies per al cap de setmana!

Imatges de la neu al Tibidabo a la primera nevada a Barcelona

A banda del Tibidabo, també ha nevat a llocs poc habituals com a les comarques del Vallès. Per això, Twitter s'ha omplert d'imatges i vídeos de la nevada, que, tot i ser anecdòtica, ha suposat una bona notícia per als amants de la meteorologia.

A banda de la ciutat de Barcelona, la nevada també ha enfarinat diversos punts del Ripollès, Osona i el Moianès. A Ripoll, situat a 600 metres d'altitud, ha començat a nevar a les set del matí sense causar cap problema important. De fet, des de primera hora, l'Ajuntament ha escampat potassa en diversos carrers i ha netejat la neu a les entrades de les escoles i els ponts. A Osona, la neu també ha enfarinat alguns punts com Vic, Tona, Hostalets de Balenyà i Muntanyola. Aquest últim municipi ha activat el protocol de nevades, i els alumnes que van a l'institut de Gurb han tornat a casa per precaució. La neu també s'ha deixat veure en alguns punts del Moianès, com ara a la capital.