Un home de 45 anys que havia ingressat a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida per un cop de calor va morir la matinada de dimarts. El Departament de Salut treballa per confirmar si la mort hauria estat causada pel cop de calor ja que la víctima patia una patologia prèvia.

Durant la setmana passada, van ingressar a l'Arnau de Vilanova un total de cinc persones després de patir cops de calor, coincidint amb les altes temperatures registrades els darrers dies. Salut ha confirmat fins al moment la mort de tres persones a Catalunya com a conseqüència de cops de calor durant l'episodi de l'onada de calor, mentre el departament indaga si el decés d'altres dues també hauria estat causat per cops de calor, la d'aquest home a Lleida i la d'un altre de 62 anys, que va perdre la vida dimarts a la tarda a Barcelona.

Protecció Civil va tancar aquest dimarts 7 d'agost l'alerta per onada de calor, cinc dies després de la seva activació el dijous 2 d'agost. Ara, les temperatures baixaran lleugerament al llarg del país.