El militar de la unitat d'emergències de l'exèrcit Alfonso Jesús Cabezuelo i el guàrdia civil Antonio Manuel Guerrero, tots dos membres de la Manada, seguiran cobrant el 75% del seu sou. La condemna emesa per l'Audiència Provincial de Navarra no suposarà, per ara i fins que la sentència sigui ferma, un canvi en la situació laboral respecte als darrers mesos que ja rebien un 75% de la seva retribució bàsica. 

Els cinc joves de Sevilla que presumptament van violar en grup una noia durant els Sanfermines del 2016 s'enfronten a nou anys de presó per abús sexual i no per violació en grup. Segons apunta la defensa dels membres de la Manada, els joves no haurien entès que la noia no els donava consentiment, sinó al contrari. 

Guerrero i Cabezuelo es troben en la situació de suspesos en funcions i per això reben el 75% de retribucions bàsiques i això es prolongarà fins que no existeixi una sentència ferma. Un portaveu del Ministeri de Defensa indicava ahir que "Com a conseqüència de la presó preventiva Cabezuelo està suspès de funcions". Per la seva banda, a Antonio Manuel Guerrero, alumne en pràctiques de la Guàrdia Civil, se li va obrir un expedient disciplinari després de la seva detenció i quan hi hagi una sentència ferma se'l cessarà del cos. 

Els membres del grup no només s'enfronten a nou anys de presó, sinó també al pagament d'una tercera part de les costes processals i la totalitat de les causades per la intervenció. També tindran 5 anys de llibertat vigilada i hauran d'indemnitzar amb la resta del grup la denunciant amb 50.000 euros. A més, Antonio Manuel Guerrero ha estat acusat de delicte de furt perquè va robar el mòbil a la víctima i haurà de pagar durant dos mesos una quota diària de 15 euros.