Mercadona segueix amb la seva línia de productes sense sucre aptes per a tothom amb uns nous caramels de gingebre, llimona i pròpoli, ideals per a la picor de gola de l'al·lèrgia o per a les molèsties residuals dels constipats.

Caramels de gingebre sense sucre de Mercadona

La cadena valenciana de supermercats més potent llança ara els nous caramels sense sucre i d'ingredients naturals: una barreja de gingebre, llimona i pròpoli, els components més famosos per a recuperar la gola dels esforços amb la veu, moments de fred o picors al·lèrgics.

Segons un comunicat de l'empresa, el consum de gingebre i de productes que compten amb aquesta arrel com a component ha anat a l'alça en els últims temps i combina de manera òptima amb la llimona i el pròpolis en uns caramels amb un toc picant i aromàtic que, a més, porten un 0% de sucre, com demanaven els clients.

 

Caramelos Jengibre / MercadonaEls supermercats valencians tornen a apostar per productes sense sucre amb aquests caramels de gingebre, llimona i pròpoli / Mercadona

En ple canvi estacional, les persones amb al·lèrgies pateixen de tos seca i picors molt incòmodes al coll.

Una bona solució han estat sempre els caramels amb components naturals que ajuden a reduir la inflamació i calmar la irritació. I aquesta combinació és guanyadora.

Combinació perfecta per a la gola

En primer lloc, el gingebre és conegut per les seves propietats per a calmar els dolors musculars, els problemes digestius i per a millorar la circulació.

A més, es tracta d'un aliment que no afegeix quantitats significatives de calories. Últimament, s'ha fet un lloc en les cuines i ja s'està convertint en un ingredient habitual en dinars especiats i picants.

El pròpoli, per la seva part, és conegut com a un reforç natural per al sistema immunitari i serveix per a tractar infeccions a la gola i a l'estómac.

Juntament amb la llimona, la marca d'alimentació de Mercadona, Hacendado, aconsegueix un caramel complet per a calmar, prevenir i suavitzar el coll davant petites irritacions o inflamacions. I amb un gust molt agradable.

I el preu, com sempre, molt econòmic: 1,20 euros la bosseta de 90 grams.

Les galetes sense sucre Hacendado arrasen

No és la primera passa que donen en una direcció més saludable i apte per a dietes baixes o exemptes de sucre: fa uns dies sorprenien amb uns productes que estan arrasant en vendes.

Les galetes tipus Digestive i les fetes amb farina d'espelta van ser tot un èxit després del seu llançament.

 

Espelta sense sucre / MercadonaLes galetes d'espelta i Digestive sense sucre de Mercadona arrasen des del seu llançament fa uns dies: costen menys de dos euros / Mercadona

Les d'espelta es venen en paquets de 200 grams per 1,15 euros i les Digestive 0% costen 1,75 el paquet de 400 grams. 

El supermercat va informar que per al seu llançament havien millorat el seu gust i textura, per menjar les galetes amb el màxim de gust i el mínim de sucre.

Aquest producte és ideal per a berenars, esmorzars o picar entre hores sense repercussió per a la salut dels més grans i per cuidar dels més petits.